|
Филозофски љубовни изреки |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако твоето око и срце е лошо,тогаш целото твое тело ќе биде темно.И така,ако светлината што е во тебе е темна ТОГАШ КАКВА ЛИ Е ТЕМНИНАТА??
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,Lubav je samo rijech i nishta vishe.,,
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sedi si madro...da ne nosish modro...
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"... Ponekad je samo pogled uzrok bezbroj budnih noci, uzalud se nekad moli, to je ljubav, to se voli, i kad oci suze vlaze i nevjesto kad se laze ili kada tijelo boli, to je ljubav, to se voli... " |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта е еден од деветте причини за реинкарнација...останатите осум не се важни-Хенри Милер
|
|
alexa
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta e celiot zivot na zenata,a epizoda vo zivotot na mazot.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
alexa
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta e pogolema od covekot, a sepak mora da ja sobere vo negovoto srce.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubete,no sekogas bidete dovolno daleku,zosto razocharuvanjeto sekogas doagja....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ја познаваш љубовта,тогаш ја познаваш и душата на светот,која е составена од ЉУБОВ
|
|
SLABICKA
Група Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta e najgolem dvigatel na planetava.koga ne bi postoela ljubovta mislam deka svetot bi se raspadnal
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta e kako lepra. Se raspagas od mislenje i ic ne si svoj
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Im se voodusevuvame na ubavinata na mnogute zvezdi koi ne postojat
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите ѕвезди нека трепкаат,само мојата да свети
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas mi davaat............koga ne baram..........
a koga baram...................ne mi davaat........... ......................i toooooooo ................................ |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |