![]() |
|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 54> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
covek moze da bide dobar vo bilo koi okolnosti
duri i na mesto nad koe pisuvalo ARBAIT MACHT FREI se drugo e fantazija i dokazuvanje na nekoi frustracii na forumdziite ![]() Изменето од anakin - 04.Мај.2009 во 18:04 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Losi se onie koi subjektivno drugite gi obvinuvaat za svojata nesrekja.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
deka se ljubomorni
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
i sto sega sum losa zatoa sto sum nesrekna?
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Pa obidi se da ja najdes, tuka e nekade ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
![]() ![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Srekata e tajna. Onoj moment koga ke se pofalis so svojata sreka privlekuvas grablivci
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
mmm like it |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ili ako uspee samiot da ti ja otkrie tajnata ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Drzavata se brani od neprijateli, zenata od prijateli
![]() |
|
![]() |
|
bagrem ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 33 |
.
Изменето од bagrem - 16.Август.2009 во 01:18 |
|
![]() |
|
Gospode, cuvaj me od prijateli, a od neprijateli ke se cuvam sam
|
|
![]() |
|
bagrem ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 33 |
.
Изменето од bagrem - 16.Август.2009 во 01:18 |
|
![]() |
|
ponekogas mi se cini losotilukot deka e del od mentalitet od mestoto od koe poteknuva
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |