![]() |
|
Таратур муабети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 468469470471472 681> |
Автор | |
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
faLA
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Сани кај ни се изгуби
![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
![]() земај кафево, па нешто благо да те послужам ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
mmm sakam kafe, a bogami sakam i blago
![]() Sega ti kaj mi pobegna Val ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
И јас сакам... ама нема !!! ![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
![]() Povelete koj e po blagoto ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
ne i jas sum tuka...ama izgleda nikoj drug nema
![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Val rolatcevo kakvo e prsti da izlizes, fala src
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
mene ne mi e bas do blago...ama sepak fala
![]() Изменето од lane62 - 06.Мај.2009 во 21:59 |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Таратурџии,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Val nie treta smena samo
|
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Вечерва нема да ве дружам со читањето...како што ми се спие- одма дремка ќе ми дојде
![]() |
|
![]() |
|
Bibic ic bez gajle, aj utre, taman ke se cuvam i jas poso denes neso i bez to ne mi gledaat ocive, ni bukvi pogolemi, niti pak slikickive pogolemi mi se gledaat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 468469470471472 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |