|
Како знаете дека некој ве сака? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Автор | |
bla bla
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па божем ме сакаше, ама не се само во сакањето.
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e jas zamarajkise da ja sredam vrskata i site da bidat srekni dojde red da se napravam koski i koza da imam 2 prsta podocnaci da oslabam 10 kila i na kraj pak jas da bidam kriviot. ako te saka ke te svati i ke dojde ako ne te saka ne ti vredi sto i da napravis ednostavno ne se zamaraj ato e tvoe ke si dojde ako ona saka da bide so tebe ke dojde pa sto i da se desi ako nejke samo ke se vadi deka radi tebe neznam sto i smetalo i ke te natera da moras da raskines i posle ke ti lepi po nos deka ti si toj krivecot radi tebe propadnala vrskata . Ako te saka ke te svati ako ne te saka ma ne vredi sto i da napravis ke bides los i kraj svatete go toa site zs veruvajte deka e taka
|
|
Sweety love
Нов член Регистриран: 06.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се допага срамежлив и повлечен дечко и се допишуваме но он е постојано отсутен . Другите ми велат дека е таков со сите но коа се видеме се насмее и прозборе нешо како да му е мило шо ме глеа и како да му се свигам? како би укопчала шо он мисле?
|
|
punk girl
Нов член Регистриран: 12.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa...vaka sega
mozebi e stvarno toa deka e sramezliv,i mos i ne se zamara tolku so msn,takvi rab. no jas mislam deka toa poinkakvo odnesuvanje samo prema tebe treba nesto da ti znaci,ako drugite vikat deka e takov so site,a ti vikas deka prema tebe se smee i prozboruva ti,znaci prema tebe e poinakov a nekoj pat i ne treba bas nogu da gi vklucuvame msnto i drugi rab. preku net...tuku jas mislam deka treba da se gleda realniot zivot...nadvoresniot svet....a ne kompjuterskiot |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prasaj go ............ |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednostavno sedni si i napraj si so nego otvoren muabet i kazete si se sto si mislite eden za drug
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Sweety love
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
али ние сме другари а он знае дека го сакам, а јас тоа не сум му го кажала у лице и искрено страв ме е од неговата реакција............ |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj da se plasis od negovata reakcija bidi iskrena i kazi mi na deckoto sto custvuvas za nego ne mzoes nisto da izgubis,mozes samo da dobies
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maskite se poteski da se otvorat ..... prasaj go pa kje vidis posle deka si pogresila .... nema da mozes da go zapres |
|
Sweety love
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала за советот али не е он како другите он живее во свој свет хехехе |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vlezi pod negova koza
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toj garant ne pusi, ne pie, ne se kocka, ne ide po zeni i ne se tepa, toj e dosaden
Изменето од zbunet - 07.Мај.2009 во 11:08 |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добар совет... |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е тоа е прашање што вреди милион долари
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |