![]() |
|
Предлози за типување |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 89> |
Автор | |
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pointeresna mislam ke e Arsenal - Man.Utd. da vidime decava od Arsenal sto znaat....Arshavin steta sto nema da igra, ama mislam interesen natprevar ke e mnogu...brz fudbal ocekuvam od dvete strani.
![]() |
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
denesno tipuvanje Mainc-Koblenc................1
Frajburg-Frankfurt...........1
Psv-Nec............................1
Roma-Kievo.......................1
Fiorentina-Torino.................1
Psz-Ren...............................1
Bordo-Sosho..........................1
Juventus-Leche....................1
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
И
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
mamand ne taguvaj...i taka puknaa
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ма нека стават тие некоја комбинација, никојпат не се знае
![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
i jas si dobiv edna ideja
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Да ги ставам сите 500 ден што ги добив некна или не
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
decki, ajde za vikendov da napravime edno "kolektivno" livce...
da ne pisuvame site po 5-6 utakmici tuku sekoj neka pise po 1 ili 2, onie sto spored vas se posigurni....
zosto gledam, skoro site ovde pagame za po edna dve...vaka belki ke odbegnime, i na kraj kraeva site ke recime deka sme dobile
![]() razmislete do utre i se citkme
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Ајде бе Црноока тука сум еве
![]() Пукај
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Црноока јас ќе пишам вечерва 6-7 парови,па одбери си ти од нив.
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
1 .... Milan ----- Juventus ....... 1 k'o kukja ( moze i so hendikep )
2 .... Sevilla - Majorka ............ 1
3 .... Bursa - Konya ............... 1 ![]() ![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 09.Мај.2009 во 21:20 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ај првите две Мики се за јадење,ама Бурса сега од каде?
![]() Со турци работа јоктур
![]() |
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
sevilja i mene mi ja faka okoto, i toa mnogu
znaci:
sevilja 1
liverpul 2
baern 2
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |