|
Што кога ова би ви бил последен ден? |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gi procitav postovive i se predomisliv da iskomentiram nesto sto mislev da komentiram...
a za posledniot den , ona Titovoto e najdobro , da zivee kako da 100 godini ke bide mir, a da bideme spremni kako da utre ke bide vojna. koj razbira ke svati. Изменето од butel2 - 13.Април.2008 во 09:33 |
|
Azrael
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isto shto i sekoj den. treba vo sekoj moment da sme spremni deka OVOJ moze da ni e posledniot den. Nikoj ne znae koga negoviot zivot ke zavrsi, koga Bog ke go povika, pa treba i da ziveeme soglasno na toa. Vo sekoj moment da sme spremi, izmireni so Bog i sekojdnevno da barame proska i milost od Nego.
|
|
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo ke kupam snajper,ili ke go pozajmam od eden clen tuka...ke se prikrijam u nekoj stan karsi vladata..i ke cekam...a koga ke se pojavat ke raspalam...vtoro..bi otisol u TREND..pijacka..sto pie cela kafana..i po edna flasa Crystal na sekoja masa...a koga ke dojdat so smetkata ke se podzamislat koga ke go vidat snajperot.Onda idam u site burekdzilnici u gradov go kupuvam cel burek sto go imaat..vlagam kaj Janko u emisija i dodeka ne go izede cel burek..t.e..dodeka ne lipsa od ovoj svet,ne mu iskacam od studio.....Ne znam dali ke imam vreme..ali ako imam..snajperot nema da mi treba..vlagam u SITEL TV..i ja baram LILA f**kING FILIPOVSKA...ke i pokazam nesto sto ocigledno str8 momak ne i go pokazal do sega..i ke i go simanam toa plasticniot osmeh od faca....ako se setam..ke se javam pak
Изменето од Makijaveli - 13.Април.2008 во 10:53 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od kaj pa da znam dali ke mi bide posleden?
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
citajgi ova pogore
mislev deka ova e poseriozna tema- vrska megju zboruvanje so lugjeto ili so samiot sebe vo svojata vera ocigledno sum se izlazal so lesno e neso da se napravi i da se nema posledici - kuku kuku kuku Изменето од anakin - 13.Април.2008 во 12:39 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo veroispoved???Tuka sum???Ne mi se veruva.
Bi se zablagodarila na edna lichnost lichnost-ne imaginacija..shto mi go promeni mislenjeto za zivotot. Изменето од mamma - 13.Април.2008 во 13:25 |
|
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хмммм....Она што секој ден го правам,само со појачан интензитет.
|
|
postariot brat
Сениор Регистриран: 20.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se zivee sekoj den kako da e posleden.
Toa e bremeto koe go nosi verata vo Boga. Da se prostuva toa e najvazno , sekoj koj bara proska od Boga ne moze da e iskran se dodeka ne im prosti na svoite dolznici, zosto kako toa jas bi baral od Boga da mi prosti ako samiot ne sum sposoben da prostuvam, zatoa prvo bi se pomolil da Bog mi dade sila da prostuvam, na site pa i sebe zosto nekogas najtesko e da si prostime sebe si, a da si prostis sebe si znaci da poveruvas deka Bog ti prostil i da so radost prodolzis da zivees, sozdavajki, i pomagajki, sekogas, sekade, sekomu. |
|
Od iskona, do denes, a i vo vecnosta sekogas so nas e postariot brat Hristos, zosto se smiluva na nas i ni dade sansa da poveruvame, i da se nareceme ceda bozji.
|
|
Jorj98
Нов член Регистриран: 14.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би се покајал и исповедал.Па каква е волјата
Божја, така нека биде. |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi osla na kafe
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последниот ден на земјата нема да биде така и така, се да си биде обично како и сега.
Тогаш ќе ја осетиме Божјата сила и слава.! |
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |