IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Накит
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Накит

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Автор
Порака
ThA-BiTcH Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Февруари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ThA-BiTcH Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Накит
    Испратена: 28.Февруари.2006 во 16:21
Дефинитивно секоја девојка/жена го има во изобилство и никогаш не и е доста!
Каков накит носите вие?
        * Blonde Bitch *
    *~*~* I was born a BITCH!
What's your excuse?*~*~*~
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2006 во 22:18
Originally posted by ThA-BiTcH ThA-BiTcH напиша:

Дефинитивно секоја девојка/жена го има во изобилство и никогаш не и е доста!
Каков накит носите вие?

so?ne zaebavaj...
ja nosam kozicki na raka...toa nakit e be?
respect my authoritaaa
Кон врв
Lion Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lion Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2006 во 22:20

Zarem mazite nesmeat da nosat nakit? Eve i ja ponekogas nosam kozicka na raka.

don't smoke and fly, take a bike and ride
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2006 во 22:22
abe toa ne e nakit...nakitot e svetkav i so znam ja tamu...
respect my authoritaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lion Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2006 во 22:26

Dobro de, eve nosam i edno zlatno lance. Se priznava li toa?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2006 во 22:38
dobro de koa si zapnal ja mrazam nakit,samo obetki nosam,sea mi tekna...
respect my authoritaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lion Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2006 во 22:39

Originally posted by Cvekence Cvekence напиша:

dobro de koa si zapnal ja mrazam nakit,samo obetki nosam,sea mi tekna...

Slusaj, ako se na stipka ne se vazi

Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2006 во 00:59

Osven eden prsten i saat ne nosam nisto,obetki u zivot nemam noseno,ustvari kako bebe ama nonstop gi krsev i na kraj majka mi se otkaza

Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2006 во 08:34
Освен еден прстен и часовникот кој ги носам,тоа се подароци од мојата баба, друго не носам од накит и не го обожавам.

Асесори како како додатоци да практикувам,а особено ми е драга бројаницата на мојата рака.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
mari20 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2006
Поени: 32
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mari20 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2006 во 17:25
Од накит носам само една златна алка сто ми ја подари мајка ми за роденден и еден златен прстен...Ни мене накитот не ми се допаѓа многу...Тоа е убава работа да носиш алки,воопшто накит,но не и премногу тракатанци..Исто така и мажите можат да носат..не викам дека не..Но,јас накит не носам многу..
mari..sekogas za tebe:)
Кон врв
I am a bitch Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Март.2006
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај I am a bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2006 во 22:56
 Носам секогаш саат а од накит повеќе носам бижутерија а не злато или сребро. не обожавам накит
only bitch..I am not bеаutyful like you...I am beautyful like me ***
Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 19:52
Jas imam mnogu nakit od belo zlato i od cisto zlato. Ne praktikuvam nakit od slonova koska bidejki slonovite se zagrozeni zivotni.
Inaku nemam prsteni bidejki gi mrazam. Gi obozavam moite obetki i lancina od belo zlato.
 Najmnogu se gordeam so mojot sat so 3 dijamanti koj go naracav od amerika i za nego plativ "debela" suma na pari.

Изменето од sexyemma - 20.Јуни.2006 во 20:03
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 00:00
obavezno sekogas nosam nakit .......
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
Fergie Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Септември.2006
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Fergie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2006 во 12:13
imam mnogu nakit, a redovno nosam obetki, alki i lance
http://images.google.com/images?q=tbn:qajDy69_pHdiaM:http://network.news.com.au/image/0,10114,5026789,00.jpg
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.