|
Накит |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
ThA-BiTcH
Нов член Регистриран: 27.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Февруари.2006 во 16:21 |
Дефинитивно секоја девојка/жена го има во изобилство и никогаш не и е доста!
Каков накит носите вие? |
|
* Blonde Bitch *
*~*~* I was born a BITCH! What's your excuse?*~*~*~ |
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so?ne zaebavaj... ja nosam kozicki na raka...toa nakit e be? |
|
respect my authoritaaa
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zarem mazite nesmeat da nosat nakit? Eve i ja ponekogas nosam kozicka na raka. |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe toa ne e nakit...nakitot e svetkav i so znam ja tamu...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro de, eve nosam i edno zlatno lance. Se priznava li toa? |
|
|
|
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro de koa si zapnal ja mrazam nakit,samo obetki nosam,sea mi tekna...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
Lion
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slusaj, ako se na stipka ne se vazi |
|
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Osven eden prsten i saat ne nosam nisto,obetki u zivot nemam noseno,ustvari kako bebe ama nonstop gi krsev i na kraj majka mi se otkaza |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Освен еден прстен и часовникот кој ги носам,тоа се подароци од мојата баба, друго не носам од накит и не го обожавам.
Асесори како како додатоци да практикувам,а особено ми е драга бројаницата на мојата рака. |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
mari20
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од накит носам само една златна алка сто ми ја подари мајка ми за роденден и еден златен прстен...Ни мене накитот не ми се допаѓа многу...Тоа е убава работа да носиш алки,воопшто накит,но не и премногу тракатанци..Исто така и мажите можат да носат..не викам дека не..Но,јас накит не носам многу..
|
|
mari..sekogas za tebe:)
|
|
I am a bitch
Нов член Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Носам секогаш саат а од накит повеќе носам бижутерија а не злато или сребро. не обожавам накит
|
|
only bitch..I am not bеаutyful like you...I am beautyful like me ***
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imam mnogu nakit od belo zlato i od cisto zlato. Ne praktikuvam nakit od slonova koska bidejki slonovite se zagrozeni zivotni.
Inaku nemam prsteni bidejki gi mrazam. Gi obozavam moite obetki i lancina od belo zlato.
Najmnogu se gordeam so mojot sat so 3 dijamanti koj go naracav od amerika i za nego plativ "debela" suma na pari. Изменето од sexyemma - 20.Јуни.2006 во 20:03 |
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obavezno sekogas nosam nakit .......
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
Fergie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 03.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam mnogu nakit, a redovno nosam obetki, alki i lance
|
|
http://images.google.com/images?q=tbn:qajDy69_pHdiaM:http://network.news.com.au/image/0,10114,5026789,00.jpg
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |