|
Кумановци и нивниот темперамент |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 21> |
Автор | |
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
takvi su Kumanovci
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kumanovke ?
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti ne se r'ckaj mnogo s's Kumanovke
da ne gu izedes sukaljku
|
|
apce
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. jas najkulturno prasav ..... nitu go izedov medot nitu pomisliv nesto loso ...... naprotiv
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba da dojdes u Kumanovo pa da vidis kakvi su
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bi dosol .... samo niedna ne me pokanila ... do sega ..... a nekanet gostin , zad vrata sedi
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си ја бараш бељата со боринче |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zs ? .... rekov nesto sto ne e tocno ? ..................
|
|
Glenn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не бе, само реков дека им се местиш на Кумановки, а они брате ОГИН жив се. Е сега мисли му ја |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa jas ne rekov da me viknat na rucek ...... onaka samo .... kafence rabota .......... a ti , od kaj znaes ?
|
|
Glenn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееее од кај знам Кога тврдам нешто значи сигурна сум 100%. И дај боже да ти се исполни желбата да те викне некоја на „кафенце„.
Ајт |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasega NIŠTO
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kutriot toj
jas bi te povikala ama ne ziveam vo Kumanovo
samo genite mi se Kumanovski
aaa, se racuna li toa
|
|
apce
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaaa , ne e bitno kade zivees tuku od kade poteknuvas
zivealisteto se menuva no genite ostanuvaat geni
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |