|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 349350351352353 635> |
Автор | |
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АНАСТЕА СРЕЌЕН РОДЕНДЕН генерацијо , нека ти се исполнат сите желби
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anastea, Sreken Rodenden!!!
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SREKEN RODENDEN ANASTEA....MNOGU RADOST, SEREKA I ZDRAVJE
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti pozeluvam ...... okean so ljubov...... more so srekja..... reka od pari..... izvor od zdravje.... i niedna kapka taga.... SREKEN RODENDEN ANASTEA..... SAMO NAPRED..... NEKA TI SE MNOZAT.... Изменето од bijonse1 - 15.Октомври.2009 во 20:52 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќен роденден anastea
|
|
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anushka, za tebe, srcushko!!! Happy, happy...
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anastea ........... целата среќа на светот нека се истури на тебе-СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!
Изменето од Goldi - 05.Мај.2009 во 01:25 |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auuu ja fativ poslednata minuta...sega vidov..
Anastea SREKEN RODENDEN ti posakuvam od srce |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sreken Rodenden butterfly55 i Anastea
P.S.malku docnam za Anastea nekoja minutka...ama od srce e
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
butterflyM55,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Секогаш посакуваната желба барем за момент станува реалност,а мојата желба е секој миг да ти биде исполнет со среќа,здравје и љубов-СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ви благодарам на сите: Сани Рушка Бијонсе CST Шо-Сана Голди Јаготка Лејди
И на сите што ми честитаа на ЛП
Им благодарам од срце на сите пријатели кои ме изненадија, ме израдуваа и ми го направија овој ден уште поубав!!!
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа со задоцнување.............. Среќен роденден.......бескрајна среќа и љубов од срце |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала мрзле мало
Ако е со задоцнување, важно да е од срце
|
|
Внеси реплика | страница <1 349350351352353 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |