|
Кое CD последно сте го купиле? |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | |||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еве јавно на ФОРУМ те барам за жена! Ќе ми бидеш ли жена, КЕти???? |
|||
MortaR
Нов член Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A be u posledno vreme potrosiv edno 1000 denari posebno na Motorhead i na Pantera...:)
|
|||
"-I lurk behind your soul, in the very fiber of your being. I will show you what you can be, what you can do... if you simply let yourself become what you are.I am what fills the void. I am you.-"
|
|||
NOT RESPONDING
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕ БИДНА СВАДБАТА, ЛЕЛЕ ЕЈ УТРЕ ИДАМ ДА КУПАМ ОДЕЛО АЛИ НЕ ЗНАТЕ КАКО КЕ СЕ ПИЦНАМ |
|||
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
|||
NOT RESPONDING
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На свадба да ти свират Таратур (али штета без Војо) Абе Маро кај си ти на свирка у недела, закон беше а и Дедин ми даде да ја свирам ШЕТА ЏОНКА а он лупаше. |
|||
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
|||
NOT RESPONDING
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ха ха ха ха ха ако сакаш Лоши Деца да и свират јас не ти доаѓам на свадба (а мислам дека и зетот не би сакал да дојде) |
|||
|
|||
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
JA se rzbolef znaes i ti strumfce....
|
|||
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Otkazuvanje na svadba????? Abe tuka sme da zborime za kakva muzika kje imame na svadba, nema nikakvo otkazuvanje, moze samo da se dogovarame za bendovi. So DISTILLERS sme dogovoreni, sea kje se cujam so RISE AGAINST, a i taratur moze da ja zagreat atmosferata. SOAD kje gi pokanam ama se pravat mnogu zvzdi tka da neznam dali kje prifatat. Od makednoskive 2 SIDES mi vetija odamna, znamci TARATUR 2SIDES DISTILLERS RISE AGAISNT (zvezdite na kraj) |
|||
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E taka....(strumfce malce se srami, ama.... ne i zameravajte)
|
|||
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е да може да е и тоа!
|
|||
NOT RESPONDING
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За Таратур ќе треба на Војо да му платите патни троѓкови од Франција навака, зашто Таратур без него не е Таратур (Маро кај си ти на свирка у недела) |
|||
|
|||
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa ti kazav per...bolen bev malce, ama malce! Abe 2 SIDES kje bidat predgrupa na SICK of ITT ALL vo Buk*rest.... e do Buk*rest stignaa, kje imaat koncerti niz evropa 14 dena!!!
Изменето од Maro |
|||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe sto ke kupuvam CD koga pesnickite sto mi se svigaat moze da gi simanam od internet.Edinstveni CD-inja sto kupuvam se blank.
|
|||
NOT RESPONDING
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
леле еј јас да сум на место на Мро ова ке ме повредеше |
|||
|
|||
Cho^
Нов член Регистриран: 03.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
djogani
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |