IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали би простиле неверство?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали би простиле неверство?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 29>
Автор
Порака
Klapsomun Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2050
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2009 во 19:26
Originally posted by fiks fiks напиша:

Доколку постоела љубов како причина за неверство,ќе и простам и ќе и речам -Чао и се најдобро во љубовта,а јас ќе ја барам вистинската како и секогаш.

Ако некого сакаш пушти го да си оди.

Ако ти се врати ,засекогаш е твој.

IZVINI AMA AKO ME IZVARALA NE MI TREBA DA SE VRAKA ZS TOA KE SE SLUCI PAK.
AKO SME SE SKARALE I SE VRATI DALI JAS ILI ON TOGAS VO RED
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2009 во 22:18
neverstvo treba da e samo izmislen zbor
sekoj neka si zivee kako saka
toa e "sloboda"
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 16:12
kava sloboda becenevem vo ,,izneveruvanje,,
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 16:40
NE
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 17:37
So neverstvoto nisto ne se dobiva,moze samo da se izgubi sakanata licnost
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 17:47
Ne.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 18:35

Ne

Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 20:59
одговорот на питането не е едноставен.
за да се одговори треба првом да питаш себе си : ти самиот дали би си простил во таа ситуациjа. Е, тогаш ке го добиеме вистинскиот одговор на подобно питане.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 21:02
na hipoteticko ova prasanje lesno se lupaat hipoteticki odgovori

taka da DA, NE , DA, NE, NE, NE
se kup edni te isti izborovi bez vistinsko znacenje

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
bla bla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bla bla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 21:07
Не можам точно да кажам, затоа што до сега искрено не сум се нашла во таква ситуација...
Мислам дека и да простам, јасно е дека никогаш нема да биде исто. барем јас сум таква. Може во моментот ќе простам, ама нема да заборавам никогаш, а тоа после повлекува љубомора, кавги итн итн. Како и да е, со самиот чин се е срушено, а нели кога нешто ќе се скрши, тешко се лепи па....
А постојат и случаи кога некои простиле неверство, па продолжиле напред, го пребродиле тоа и останале заедно и функционираат супер...
Заклучок??????? Не знам, најверојатно зависи од ситуацијата, од моментот, од самото неверство, од начинот на кој ќе дознаеме.....од тој што изневерил....па останува на изневерениот да одлучи..
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2009 во 22:44
da bi prostila,iako za sega znam deka nema potreba shto,mozebi i gresham i nemam prichina da mislam poinaku,znachi i bi prostila se do togash do koga doma se teche kako treba,e ako pochne neshto da se menuva doma togash povekje raboti se vo prashanje,kako od tipot ljubomora,raspravii bez prichina,nekoi zabrani shto do sega ne bile,znachi ednostavno ako rabotite pochnuvaat da go menuvaat tekot,e togash nema mesto za prochtevanje
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
DarkerFar Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 13.Јуни.2009
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarkerFar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2009 во 09:41
Ne se opteretuvam! ako nekoj vistinski me saka i voedno me vara bez da znam ja togas ke se zaprasam dali e toa vistinska ljubov...ako znam so koj/a, koi ... ide moze i ke mu prostam da znam na so sum. Ja sum od tie so postuem neverstvo ne sum protiv toa, ali zavisi koj i kako...site nemame isti gledista i aspekt kon zivotot..jbg
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2009 во 17:42
зошто некој би го направил тоа...
ако држи до себе...
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2009 во 17:50
ednas probav da prostam...ama traese mnogu kratko....togas skontav deka ke mu prostam...ko ke umre голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.