|
Што би направиле кога би го вратиле времето |
Внеси реплика | страница <1 22232425> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi se kladil na jamajcani vo sprint
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga bi go vratila vremeto...bi bila bebe
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би ја поправил грешката што ја направив пред 7 години
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi se obesil na plostad
na mestoto na bukefal |
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VREMETO MOZE SAMO DA SE USPORI ILI UBRZA A DA SE VRATI TOA E SAMO FANTAZIJA.PA TAKA AKO IMPULSITE STO GI IMAME VO MOZOKOT POCNAT POBRZO DA CUKAAT VREMETO ZABAVUVA TOGAS NIE VSUSNOST POCNUVAME DA BRZAME POVEJKLE OVA SE SLUCUVA KOGA ADRENALINOT NE SE KACUVA TOA MOZE DA SE POSTIGNE SO ZAPLASUVAJNE ILI SO PRIMAJNE NA SPECIJALNA DROGA OVA NAUCNO ODKRITIE SE KORISTI VI ORGANIZACIITE KADE STO TREBA DA SE IZVADI MAKSIMUMOT OD VRABOTENITE - I DRUGIOT NACIN E KOGA IMPULSITE VO MOZOKOT KOI SE ZA MEREJNE VREME POCNUVAAT BAVNO DA CUKAAT TOGAS CELIOT DEN NI POMINUVA ZA SEKUNDA-OVA NAUCNO OTKRITIE GO KORISTI VISOKATA KLASA ZA DA POSTIGNE PODOBRO UZIVAJNE VO ZIVOTOT A ZA DA SE VOSPOSTAVI IMA DVA NACINA EDNIOT E MNOGU TEZOK I VO HRISTIJANSTVOTO SE VELI SMIRENIE A DRUGIOT NACIN E SO POMOS NA MARIHU ANA.MOJ SOVET E DA NE SI IGRATE SO VREMETO ZA DA NE IZLEZETE OD NEGO.
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi gi zatvorila vratite. |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma em glupa em inaet sum si jas,pak istoto ke go pravam i 5 pati nazad da me vrakjaat.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Што би направиле кога би го вратиле времето
Испратена: 04.Јануари.2008 во 23:52 Што би направиле кога би го вратиле времето назад Би го вратила пак уште малку |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не многу.......би го вратила само малку наназад .........до моментот кога се родив по втор пат......
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke se pobacev
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
би јадела помалку |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site moi opisni pridevki za zemjava i narodot bigi zamenil so,....epiteti !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi pomislil dobro za mojata idnina....
|
|
Внеси реплика | страница <1 22232425> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |