|
Дали е подобар бугарски или грчки пасош? |
Внеси реплика | страница <1 23456 19> |
Автор | ||||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Chudni se ovie nekoi kazni.
I shto ako ti ja provalat kukata pa megudrugoto ukradat i pasoshot?
Kaj oshteten i samiot, plakanjata za da izvadish nov pasosh, pa zgora na toa i kazna?
|
||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Во грција..ако не идеш редовно да гласаш на Избори..и тоа во местото на раѓање (се прашувам сега ..вас што ќе барате каде ќе ве пишат??) нема да ти дадат нов пасош..кога ќе треба да го побараш..
|
||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Informacijava e navistina korisna i dobro e da se znae toa, samo ne mi e jasno kade prochita deka JAS sum od tie koi baraat Grchki ili Bugarski pasosh?
Jas bash pishuvav protiv zemanje na tie pasoshi, a napomenav deka AKO veke nekoj saka da poseduva ushte eden pasosh plus od potreba ili luksuz ne e bitno, togash da go odbere onoj so koj bi imal poveke korist i privilegii a bez nikakvi posledici po svojeto drzhavjanstvo ili identitet a gorenavedenite dva bea isklucheni od tie prednosni drzhavi.
Taka da "vas" ne vazhi za mene.
|
||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
МАКЕДОНСКИОТ е најдобар...
|
||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Секако дека е така..и јас ете сум требал само да го заменам зборот „вас„ со зборот „тие„..секако мислеејќи на тие кои ќе побараат таков пасош.
А дали е тоа така..односно дали важи и за ВАС... ВИЕ си знаете најдобро..
Изменето од novace - 04.Мај.2009 во 17:45 |
||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
od estetska gledna tocka ili poradi svojata funkcionalnost na granicnite premini i ambasadi ? Изменето од miroslav_g8 - 04.Мај.2009 во 18:03 |
||||
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Велиш АКО..се отворат..а јас (повторно) ти велам НЕМА ДА СЕ ОТВОРАТ..се поради и се додека има такви како тебе ...кои едвам чекаат да „изигруваат„ европејци..а оние таму ...такви не сакаат..дали тоа можеш (конечно) да го сфатиш..а?
Ako neka ne se otvarat,NOVACI,zatoa nie ke zemime grcki ili bugarski pasos i ke ni bidat otvoreni |
||||
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Treba da gledate na temata od evropski aspekt,vo balkanska drzava.)) Pa zamislete kakvi mangupi ke bidete pred drugite ako vie setate niz evropa,a komsijata do dojran samo mozi da odi.
Jas vi velam deka izlez od ovaa drzava, e pasos na Grcija ili Bugarija. Drug pobrz nacin nema. Svatete deka ziveete na pust ostrov,a naredniot brod za site da ne kaci e po 30 godini. Bidete srekni ako pomini nekoja patrola na nekoja straza da ne izvadi od ostrovot,a toa se grckiot ili bugarskiot pasosh. |
||||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Rrekov deka si go sakam Makedonija. Pozzdravi gi schwicarcite od mene... |
||||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ako te prasame tebe, isto kako CEL SVET DA SI GO VIDEL, neli? |
||||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
__________________________________________________ Aha... Sum cul (mozebi se samo glasini, ne znam...) deka isklucitelno bil dobar onoj americkiot. Od USA... Ama ic ne gi *bam. Cetvrti put doagjaat da me molat da mi dadat, ali gi odjebuem... Изменето од Marko Polo 1 - 04.Мај.2009 во 21:55 |
||||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Zambezi, aj kazi kade sakas da urgiram uste utre da dobies pasos kakov sakas... Licno ke dojdam da te ispratam na aerodrom i ke placam od sreka... Sto konecno ke te nema ovde. I ic da ne se vrakjas... Изменето од Marko Polo 1 - 04.Мај.2009 во 21:58 |
||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
MARKO POLO : Rrekov deka si go sakam Makedonija. Pozzdravi gi schwicarcite od mene... PACIFIST : veke nekolku meseci sum vo Skopje ... no jas znam nekoi tvoi sonarodnici koi imaat svajcarski pasos koi ja sakaat Makedonija mnogu poveke od tebe ... toa sto imaat svajcarski pasos ne gi pravi pomalku patrioti od tebe ...
|
||||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne zboruvaj od inaet...se e vo red toa....ama domasniot esap na pazar ne izleguva...jas ke izigravam patriota a toj ke ima diplomatski pasos!
|
||||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||||
Внеси реплика | страница <1 23456 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |