|
Кумановци и нивниот темперамент |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 21> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗА ОВОЈ ЌЕ ТЕ ИЗГУШКАМ |
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prifateno....ke mi prevedues li?
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОБАВЕЗНО
|
|
Teichka
Нов член Регистриран: 18.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi kumanovci smo zakon....a isto i nash dijalekt:D
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на еден од Куманово му велам:
- Учиш или студираш а он ми вели: - Ни тој ни тој! Изменето од Lithium - 19.Април.2009 во 20:09 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne ti rekol ni taj ni taj??? |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу симпатични луѓе. Почнуваат да зборуваат македонски и по некое време си вртат кумановски. Обожавам да ги слушам
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како може да не ги сакам Кумановци, иста крв тече у нашим венама
Посебни се, нема такви како нив. Мојата врска со Кумановци е многу јака иако не чувствувам припадност. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Саботата навечер мото клубот Мечки од Куманово го прослави својот прв роденден во кафе барот "Low Rider" . Кумановчани се покажаа како ОДЛИЧНИ ДОМАКИНИ , Поздрав до Кумановци ! |
|
Marx_Junior
Нов член Регистриран: 02.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema zaebancija ss nas. Ima da se formira Kumanovska komuna bre, bezdrzavna teritorija da se proglasi kako mislite vi!!!
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...takoj e
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кумановци се ептен вицкасти...кога прв пат отидов во Куманово по работа(заедно со Кејт),преку телефон се слушаме со колегава како да се најдеме
тој прашува-куде си ма сега? јас гледам лево -десно и крај мене некој објект кој ми заличи на дом на култура...прашувам еден човек-што зграда е оваа? воена академија ми вели мртов сериозен Кејт му вика на колегава-Кај некоја воена академија сме Куде га најдосте море воена академија у Куманово |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |