IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Дали е подобар бугарски или грчки пасош?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали е подобар бугарски или грчки пасош?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 19>
Автор
Порака
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2009 во 22:11
Originally posted by zambija zambija напиша:

Originally posted by orlov orlov напиша:

Лоши и двата ПАСОША. И во двата има национал шовинизам, а згора на тоа и територијални претензии.Седете си мирно. На нашезадоволство ќе дојде и нашето време.намигнување

Ako se otvorat granicite,so ima vrska dali si so bugarski ili grcki ili makedonski ili srpski pasoso? Ti ke bidis evropeec,svakas? Nema ni bugari,grci,makedonci,srbi...samo evropejci

Велиш АКО..се отворат..а јас (повторно) ти велам НЕМА ДА СЕ ОТВОРАТ..се поради и се додека има такви како тебе ...кои едвам чекаат да „изигруваат„ европејци..а оние таму ...такви не сакаат..дали тоа можеш (конечно) да го сфатиш..а?
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2009 во 22:40
Originally posted by novace novace напиша:

Originally posted by zambija zambija напиша:

Лоши и двата ПАСОША. И во двата има национал шовинизам, а згора на тоа и територијални претензии.Седете си мирно. На нашезадоволство ќе дојде и нашето време.намигнување

Ako se otvorat granicite,so ima vrska dali si so bugarski ili grcki ili makedonski ili srpski pasoso? Ti ke bidis evropeec,svakas? Nema ni bugari,grci,makedonci,srbi...samo evropejci

Велиш АКО..се отворат..а јас (повторно) ти велам НЕМА ДА СЕ ОТВОРАТ..се поради и се додека има такви како тебе ...кои едвам чекаат да „изигруваат„ европејци..а оние таму ...такви не сакаат..дали тоа можеш (конечно) да го сфатиш..а?
намигнување

Што се трудиш? Нема потреба. Човекот си влегол во некоја шема, а шемаџии кај нас бог ги створил и повеќе одошто ни требаат, и попусто е да си го трошиш времето на него.намигнувањеголема%20насмевка
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2009 во 23:30
abe najdobro e da imas licna karta na minister
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2009 во 23:35
i diplomatski pasos...

ne znam samo zosto ja snema slikataзбунетост...pa ja ima na internet...jas ne ja izmislivплазење
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2009 во 23:41
Originally posted by becenevem becenevem напиша:

Najdobro e da si MAKEDONEC  i da se grizjish za idninata na Makedonija. A, Pasosh ne ti treba.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Регистриран: 10.Април.2009
Поени: 5367
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2009 во 23:49
наjдобре ако некоj ги има и двата да каже како езадоволство
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 00:09

Najdobro e da si MAKEDONEC  i da se grizjish za idninata na Makedonija. A, Pasosh ne ti treba.

MAKEDONEC SUM, SI JA SAKAM MAKEDONIJA I SE GRIZAM ZA NEA. Plus i pasos imam. MAKEDONSKI. Ne mi treba nieden drug.
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 00:18
Не знам кој е подобар, ама знам кој е најлош....македонскиот...подобро и да го немаш....
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 02:38
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

Originally posted by bounty_hunter bounty_hunter напиша:

grcki ne zemam ako saka gornoto dolu neka se svrti....a bugarski zosto da ne.
многу патриотски од твоја страна газење%20од%20смеење

patriotska ni e temata, pa vo taa nasoka i komentarite намигнување

Изменето од bounty_hunter - 04.Мај.2009 во 02:39
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 02:45
Kako sto jas znam a zainteresiran sum da izvadam drug pasos, znam deka za bugarski se ceka i 3 a i poveke godini, i kosta nekade od 300 -500 evra, grckiot e mnogu poevtin i pobrzo se dobiva --- onda grcki, iako ja mrazam Grcija, sepak toj pasos mnogu ke mi pomogne....
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 03:51

Message%20Icon Тема: Дали е подобар бугарски или грчки пасош?

КАНАДСКИ
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 13:33
Originally posted by Marko Polo 1 Marko Polo 1 напиша:

MAKEDONEC SUM, SI JA SAKAM MAKEDONIJA I SE GRIZAM ZA NEA. Plus i pasos imam. MAKEDONSKI. Ne mi treba nieden drug.
i kaj mozes da ides so toj pasos ????????
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 13:44
samo na kosovo i vo srbija голема%20насмевка  bez viza ....
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2009 во 14:06
lele kako se iznervirav.лутина....ce puknam od maka..кубење%20коса..i posle ne zemaj drug pasos...odma apliciramлутина...ne znam da li znaete deka po noviot zakon za zaguben , ukraden ili osteten pasos se plaka kazna od 100-500eura....e mojata malenkost po greska go isprala pasosot...лутина...i sega ke treba da platam...e nema...parite mesto za kazna ke gi dam za nekoj nov drug pasos...плазење

Изменето од lane62 - 04.Мај.2009 во 14:07
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.