|
Дали е подобар бугарски или грчки пасош? |
Внеси реплика | страница <12345 19> |
Автор | |||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Велиш АКО..се отворат..а јас (повторно) ти велам НЕМА ДА СЕ ОТВОРАТ..се поради и се додека има такви како тебе ...кои едвам чекаат да „изигруваат„ европејци..а оние таму ...такви не сакаат..дали тоа можеш (конечно) да го сфатиш..а?
|
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што се трудиш? Нема потреба. Човекот си влегол во некоја шема, а шемаџии кај нас бог ги створил и повеќе одошто ни требаат, и попусто е да си го трошиш времето на него. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe najdobro e da imas licna karta na minister
|
|||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i diplomatski pasos...
ne znam samo zosto ja snema slikata...pa ja ima na internet...jas ne ja izmisliv
|
|||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Najdobro e da si MAKEDONEC i da se grizjish za idninata na Makedonija. A, Pasosh ne ti treba. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
наjдобре ако некоj ги има и двата да каже како е
|
|||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MAKEDONEC SUM, SI JA SAKAM MAKEDONIJA I SE GRIZAM ZA NEA. Plus i pasos imam. MAKEDONSKI. Ne mi treba nieden drug. |
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не знам кој е подобар, ама знам кој е најлош....македонскиот...подобро и да го немаш....
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
patriotska ni e temata, pa vo taa nasoka i komentarite Изменето од bounty_hunter - 04.Мај.2009 во 02:39 |
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kako sto jas znam a zainteresiran sum da izvadam drug pasos, znam deka za bugarski se ceka i 3 a i poveke godini, i kosta nekade od 300 -500 evra, grckiot e mnogu poevtin i pobrzo se dobiva --- onda grcki, iako ja mrazam Grcija, sepak toj pasos mnogu ke mi pomogne....
|
|||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тема: Дали е подобар бугарски или грчки пасош?
КАНАДСКИ
|
|||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i kaj mozes da ides so toj pasos ????????
|
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
samo na kosovo i vo srbija bez viza ....
|
|||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele kako se iznervirav.....ce puknam od maka....i posle ne zemaj drug pasos...odma apliciram...ne znam da li znaete deka po noviot zakon za zaguben , ukraden ili osteten pasos se plaka kazna od 100-500eura....e mojata malenkost po greska go isprala pasosot......i sega ke treba da platam...e nema...parite mesto za kazna ke gi dam za nekoj nov drug pasos...
Изменето од lane62 - 04.Мај.2009 во 14:07 |
|||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |