|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика | страница <1 9899100101102 959> |
Автор | |
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Vallerija
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Mali Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes ne sum BAS VO FORMA...AMA SE NADEVAM KE bidam onaka kako sto sakam da bidam
|
|
Sekogas so Vas
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes sum cool
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како пинк пантер кога ќе се растопи и слизне по скали се надевам дека знаете за која сцена станува збор
|
|
Vallerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dve nesto mi nedostigaat da se vratam vo forma
|
|
Sekogas so Vas
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дожденцево убаво ми дојде денес, мирисА на љубов... |
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa tuka vrne sneg,i mirisa na...манџа!!! a inace se nerviram do 8 i pol ke skapam na fax
|
|
respect my authoritaaa
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ваква бев вчера ради новата оператива денес се стабилизирувам иначе сум малку конфузна..а и на журка сум вечер па полека кревам глава
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooooooo srce milo zurkacko kade si mi ti
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве сум мила моја...имам мал проблем со оперативата па не можев да влезам ни на форум, дур се инсталирам сетирам симнам
Како си ми сонценце мое? |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добричка срце |
|
Vallerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nate, srcka hi...pozdravce, bez solzi
|
|
Sekogas so Vas
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вал блу милички мои...нема солзи срциња ..малку бес ама помина...сега пак сум ин лав
|
|
|
|
Vallerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka, Nate, poveke nasmeani lica denesI JAS NE BEV VO FORMA I SEUSTE NE SUM...AMA SYBER DRUZBATA..ME RELAXIRA..
|
|
Sekogas so Vas
|
|
Внеси реплика | страница <1 9899100101102 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |