![]() |
|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 26> |
Автор | |||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ne te pravat tie, sama se pravis! |
|||
![]() |
|||
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
||
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:03 |
|||
![]() |
|||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
||
ljubomorna sum na toa sto ne treba.......
a na toa sto treba ne sum ljubomorna...... aj ....segaaaaaaa ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Технологијата ни овозможува да се ослободиме од товарот на љубомората. Ќе и закачиш акумулатор од 3000 в. на грб со шифра за да не може да го симне, бакарна гардероба само од наворешна страна и кој ја пипне да се пеплоса. - Ако му е гад смрдлив, ќе ми пипа она што е мое !!
![]() |
|||
![]() |
|||
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
||
LJUBOMOREN SUM MA DA TOA GO KRIAM VO SEBE
|
|||
![]() |
|||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
||
ako najdam tugja sms
ke i go tresnam mobilniot od zemja hahahahahah |
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
da
![]() |
|||
![]() |
|||
||
zasto da sme ljubomorni?
svetot vo koj ziveeme ne e samo nash! |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
светот не е наш, но и секоj од нас има малко делче во него. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
da taka e , samo nie sakame se sto e vo svetot da e samo nashe! |
|||
![]() |
|||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
||
Тоа веќе не е љубомора туку е СЕБИЧНОСТ |
|||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||
![]() |
|||
||
mozda sebicnosta proizleguva od ljubomorata
|
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
добро бе...
како може да сакаш... и да не бидеш љубоморен... ако не си љубоморен... значи дека не ја(го) сакаш... кој тврди супротно... е ондак тој(таа) не ја(го) сака... и ебеш ти љубов... без љубомора... демек ја (го) сакам... ама ми е гајле дали -можеби е со некој друг(а)... заеби тоа... |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |