|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика | страница <1 122123124125126 346> |
Автор | |
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk deka nemozam veke jas da pravam se sto sakas ti a se sto ke posakam jas da nemoze i se da smeta koga nekogas ke razmislis moze i ke svatis deka ne e vo red toa sto go pravis ako sakas da svatis sto gubis ke razmislis malku ako ne togas tolku i sum ti znacel stom tolku lesno go prifakas toa
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk ni jas ne sakav da ispadne taka ama ti me natera na toj poteg ednostavno nemozam za se da bidam jas kriv sekoja tvoja zelba da ja ispolnam i pak na kraj jas da bidam kriv ednostavno ne sum dovolno dobar za tebe i zatoa podobro e da te ostavam pa ke si najdes nekoj koj mozebi ke moze da ti pruzi poveke zadovolstva od mene. Koga ke naucis da me postuvas togas ke me imas
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk ni jas ne sakav da ispadne taka ama ti me natera na toj poteg ednostavno nemozam za se da bidam jas kriv sekoja tvoja zelba da ja ispolnam i pak na kraj jas da bidam kriv ednostavno ne sum dovolno dobar za tebe i zatoa podobro e da te ostavam pa ke si najdes nekoj koj mozebi ke moze da ti pruzi poveke zadovolstva od mene. Koga ke naucis da me postuvas togas ke me imas.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да ти кажам...
I'm here without you baby But you're still on my lonely mind |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...deka si nepopravliva budala......i deka od tebe covek ne biduva............
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...I got my angel now..
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I love you
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДТК...НЕ ВАЖИ ОНА ОД САБАЈЛЕ
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdtk .......... bez pricina se lutis
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da da be
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк....
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk- Kako бе можеш фудбалот да го сакаш повеќе од мене
|
|
Внеси реплика | страница <1 122123124125126 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |