![]() |
|
Kако знаеш дека некого сакаш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 19> |
Автор | |
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaigruvaat peperutkite sekojpat koga ti e vo blizina
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
кога дозволуваш да ти седи на глава
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
кога Jас не е веке во прво лице едино число.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
koga znam deka ako se skaram sum kako bolna i ne mi se stanuva od krevet, koga znam deka cel den mislam na nekogo, koga znam deka sakam idnina so taa licnost.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
...koga silno ja posakuvam negovata pregratka, negoviot baknez, koga sakam da go slusam negoviot glas nevazno dali vo zivo pred mene ili po telefon,koga vo negovite oci ja gledam nasata zaednicka idnina, koga so netrpenie ja ocekuvam sekoja sredba so nego, koga se sreduvam samo da mu bidam ubava.....i koga ke se nalutime nesto ili ke se podskarame cuvstvuvam deka nisto na svetot ne moze da me raspolozi i koga solza niz liceto iskreno ke mi se strkala od zal ako ne e pokraj mene... togas ne samo sto znam, tuku sum sigurna vo sebe i vo sopstvenite cuvstva deka go sakam
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
koga znam deka ne mi e tesko nesto da napravam za nego,koga nemozam da bidam ljuta na nego,koga me obzema nesto toplo okolu srceto,a ne\znam sto mislite dali toa e sakanje
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
pojma nemas,
tolku si zanesen sto ne se zamaras so razmisluvanje |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Pfffff kako sto se zaljubuvam jas taka brzo, mislam deka poveke treba da se prasam "Kако знаеш дека некого нeсакаш?"....
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga mumlam : - Ova, ona, vamu, tamu... i se kezam ko debil
|
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
NEZNAES CUSTVUVAS
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
sosedite se zaprasuvaat
dali sum marko? N |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
koga cekam sekoj mig da mi pise sms
![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
ne znam...
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
“Се’ додека сакаш некого поради неговите доблести, не е ништо сериозно.
Кога ќе почнеш да го сакаш и поради неговите маани, тогаш е љубов.“ Не ми текнува кој го има кажано ова, ама таман го кажал ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |