|
Како знаете дека некој ве сака? |
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Автор | |
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
додека не ми каже можам само да нагаѓам
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
srcence20
Нов член Регистриран: 17.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веќе подолго време се знам со еден дечко и многу го сакам ама не сум сигурна дали и тој чувствува истото према мене.
досега ми го има покажано тоа ама пак не сум сигурна.Кога ке се виде со моите другарки зборува за мене,љубоморен е кога јас ке отидам кај некој мој другар и затоа кога ке му каже некој дека ме виделе со некој другар одма ме прашува које тај....,и ми кажува дека ќе оди со некоја друга да се види (а тоа е за да ме направи мене љубоморна) |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti sama srce malo treba da go pocustvuvas toa
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле што убаво проблемче си имаш
Времето ќе покаже, се сакате ли и двајцата, се правите љубоморни или |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имав и јас сличен проблем бев 7одд
само што тогаш јас и се обратив на таа-се само обична не Навистина имало тогаш меѓу нас двајца,некоја детска љубов Но,тој се осуди да ми каже се многу подоцна,кога не бевме веќе толку мали............ Беше тогаш доцна... Така да сугурно има нешто и помеѓу вас |
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh mila toj ne e
siguren samo vo sebe pa ke te prasuva ili ke te provocira ili sekogas ke naogja bilo kakvi izgovori. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh skoro site vaka pocnuvame...vremeto ke pokaze kakvi se custvata,zatoa imaj trpenie
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh ko ke mi tekne ja vakvi "problemi" koa imav
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e...srcence
odamna bese toa koga imav takov problem |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maskite se takvi kaj niv postoi golema ljubomora i namerno pravat nekoi raboti za da nas ne napravat da bideme ljubomorni.A tolkava ljubomora ne e dobra veruj mi.Celo vreme ke se karate radi toj problem.Pokusaj da napravis muabet so nego i da mu objasnis a i da mu dokazes deka samo na nego mislis i deka e samo toj vo tvojot zivot ako navistina go sakas tolku mnogu i planiras da si prodolzis so nego.Imav i jas takov problem i veruj deka voopsto toa ne e ubavo.celo vreme se nervirav za negovite postapki i na kraj nisto ne dobi samo izgubi,me izgubi mene.Treba da ima doverba vo tebe deka nema nisto da napravis dokolku izlezes so tvoi drugari i drugarki.Ne mozes ti stalno da go nosis sekade so tebe mislma i nema smisla taka.Zatoa ubavo razmisli si i napravi si eden dobar muabet so nego i objasni mu mnogu raboti |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
sanjago4e
Група Регистриран: 23.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka saka nesto a inaku ako ne cuvstvuva nisto kon tebe nema tolku da bide ljubomoren i da zboruva za tebe pred tvoite drgarki.A moj sovet e i ti da mu go kazes istoto deka ke odis da se vidis so nekoj drug pa ke vides kako ke reagira
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas........ah , me potseti na mladosta....
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali vie u stvari se sakate ili samo se obiduvate da se nervirate medjusebno ? .... toa u stvari e omraza ... nema ni LJ od ljubov
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
greska si ...tenka e linijata pomegu ljubov i omraza!
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |