|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 635> |
Автор | |
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секогаш кога треба да се честита некому нешто и да се биде креативен, отворен, искрен, срдечен проникнувам во душата на личноста. Таа ми кажува се’ Што УБАВО би можел да му посакам на едно прекрасно битие како што си ти blue? Има ли нешто УБАВО кое би можел да не му посакам на едно прекрасно битие како што си ти blue? Здравјето да те служи максимално! Радоста и љубовта, мирот, исполнетоста на твојата личност се на второ место. Почитувањето од сите кои те опкружуваат. Нека љубовта ти се лее како вино секоја секунда од твојот живот, а никогаш ниту една точка од тага да не го извалка твоето ангелско лице. Насмевката никогаш да не се соблече од него. Ти испраќам Галаксија од сонца да ти го греат срцето да ти го осветлуваат патот кон среќата во животот СРЕЌЕН РОДЕНДЕН! ВО ОВА АМАЗОНСКО ТЕЛО ДА ДОЖИВЕЕШ УШТЕ ТОЛКУ ГОДИНИ НА КУБ, А СО ПРЕКРАСНАТА ДУША ДА ЖИВЕЕШ ВЕЧНА СРЕЌА! МНОГУ СРЦА, МНОГУ ПРЕГРАТКИ, МНОГУ БАКНЕЖИ |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blue?:))rekjen rodenden i se najubo
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тенк ју тенк ју мај френдс, толку честитки јас во живот не сум добила ВЕ ГУШКАМ И БАКНУВАМ
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blue milicka neka ovoj den ti e najsreken den a i site drugi i se najubavo da te prati vo zivotot ti posakuvam od se srce mila
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blue, Sreken rodende.
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ФАЛА ТИ НЦЕ МИЛО!!!! |
|
lavica
Сениор Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I OD MENE SPEKEN RODENDEN MNODU ZDRAVJE SREKA I SE STO SAMAS DA TI SE ISPOLNI.
|
|
sm
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОХ ПРАВОСЛАВИЕ, ВИСТИНСКИ СЕ ВЦРВЕНИВ ОД ПРЕКРАСНИТЕ ЗБОРОВИ ШТО МИ ГИ УПАТУВАШ ТИ БЛАГОДАРАМ, ЗА ОВАА ЧЕСТИТКА, КОЈА ЗРАЧИ СО ТОПЛИНАТА И БЛАГОРОДНАТА ЕНЕРГИЈА СО КОЈА ТИ СЕКОГАШ СИ ИСПОЛНЕТ! ФРАЗАТА - ТИ БЛАГОДАРАМ Е ПРЕМАЛКУ ДА ТИ ИЗРАЗАМ КАКО СЕ ЧУВСТВУВАМ ПО ЧИТАЊЕТО НА ТВОЈАТА ЧЕСТИТКА! ДА СИ МИ ЗДРАВ И ЖИВ И СЕКОГАШ СРЕЌЕН! ГУШКИ БАКНЕЖИ ЗА МОЈОТ ПРЕКРАСЕН ПРИЈАТЕЛ ПРАВОСЛАВИЕ!!!! |
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa dambi5 sreken rodenden golema da rastes!!!ejjjjjjjj po kojznae koj pat ti cestitam...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
Vallerija
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Mali Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO SEKOJ DEN E DEL OD ZIVOTOT, TOGAS NEKA SEKOJ NOV, BIDE DEL, NAJUBAV DEL OD NEGO SREKEN RODENEDEN BLUE |
|
Sekogas so Vas
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОХ КОЛКУ СТЕ МИ МИЛИ....ПРЕМНОГУ МИ ЗНАЧАТ ВАШИТЕ ЧЕСТИТКИ И НЕ ЗА ПРВ ПАТ, НО НАЈМНОГУ ДО СЕГА, САКАМ ВИСТИНСКИ ДА ВЕ ИЗГУШКАМ СИЛНО СИЛНО И ДА ВИ ЈА ДАДАМ ПРЕКРАСНАТА ЕНЕРГИЈА ШТО ДЕНЕС ЈА ИМА ВО МЕНЕ ВЕ ГУШКАМ секогаш пријателка, блу |
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BLUE! HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!! iiii se najubo..... ITN...... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa aj i ja ...blue sreken rodenden se najubavo i is znaes ti so natam,da ne zboram ja...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |