|
Што би направиле кога би го вратиле времето |
Внеси реплика | страница <1 2122232425> |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
би го направила истото, само не би била изненадена од резултатот
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=baEqy_weNxc
Изменето од miroslav_g8 - 30.Април.2009 во 10:43 |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам... а и не можам.
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se bi napravila samo da ne bide vaka
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga bi se vratil malce uste ponazad bi go nateral pradedo mi da upotrebi nekoi finti od Rotsild, a ja ke bev plav i ke mi se podsmevaa dodeka pravam skapi gluposti
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, мислам дека не би направила ништо...се што се случува е последица на она што било и тие одлуки или чекори кои сум ги превземала порано..тогаш така сум мислела и сум верувала, и од овој аспект сега, ја почитувам Чучулига тогаш
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да го вратам барем малку,сигурно нема да се излажам да поминам денеска со тие бузли
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu raboti bi smenil. Prvo ne bi dozvolil da padnam tolku nisko da se ponizam tolku samiot sebe i na kraj pak da ispadnam budala ali toa e prikaznata na zivotot
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi si tregnala po patot napred bez da si gi povtoram greskite
Изменето од Wonderful_Life - 03.Мај.2009 во 19:40 |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе си ги исправам две-три грешки во животот,за да ми биде поарно
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOZES DA ODIS KADE SAKAS NO PROBLEMITE OSTANUVAAT ZATOA E NAJDOBRO DA SE RESAT ZS NIKOGAS KOLKU IDA SAKAS DA IZBEGAS OD NIV NEMA DA MOZES |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu malku bi smenila vo zivotot koga bi go vratila vremeto,pak ke pravam toa sto sakam duri i da e pogresno
Изменето од sanja-a - 03.Мај.2009 во 20:20 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMASE DA SLUSAM DRUGI NEGO KE PRAVEV KAKO STO JAS SAKAM PA I DA SE ZAEBEV DA NE MI BESE KRIVO
|
|
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke mu go trgnev na papata,pa jas ke bev na negovo mesto.....ama sega kasno.
p.s. A,da ke mu pobarav na komsifkata,oti mi kaza od koga se mazi,deka sakala sex so mene,ama ne mu sum pobaral pi..a |
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |