IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто луѓето не се искрени
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто луѓето не се искрени

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 74>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 00:23
 - Па намини некогаш.
 - Важи, ќе се видиме, па помини и ти.
 И така поминаа години.
 - Абе, те нема да наминеш.
 - Абе знаеш, по работа, ваму таму, сега обавезно ќе наминам, ама и тебе те нема нешто.
И така со години ...

Изменето од zbunet - 01.Мај.2009 во 00:28
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 00:28
Ne se iskreni oti ja cuvaat "rezervata" za sekoj slucaj...
ako si iskren utre ne mozes veke nisto da izmenis......
a neiskrenosta vlece nacin i vremenski rok na manipuliranje...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 00:42
Nie obicno si vikame
 - Koj laze gomna da jade.
 - Ti da jades !
 - Znaci lazes majmune !
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 00:50
на некои им е полесно работата да ја тераат на мајтап....бегајки така од одговоротне%20знам...
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 01:05
Персона е лицето кон светот кое го покажуваме и кое толерира лага заради самозаштита или одреден интерес. Его сме вистинските ние, најчесто се прикажува и покажува во соновите и на драга личност.
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 02:01
Ај одмори и легни си треба рано да станеш............

На кого бе ти легни си,кежи не ми се разговара со тебе,мислиш си ме зезнал со финтава
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 13:20
x

Изменето од becenevem - 28.Февруари.2012 во 18:29
Кон врв
bla bla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bla bla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 15:21
Дискутабилно е тоа како би требале да бидат работите. За некои луѓе нормално е да лажат, да манипулираат, секој ден да им биде хаос. Е сега ние можеме да се трудиме да ги тераме работите така како што според нас треба да се тераат, ама пак не зависи се од нас. Ќе се најде некој "паметен" и ќе не извади од колосек.
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 16:17
Не знам зошто некои не се искрени, но со сигурност знам дека мојата претерана искреност честопати ме довела во неугодни ситуации, понекогаш и со некои луѓе најверојатно не треба да се биде искрен!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 18:56
I mene mi se ima deseno da me laze deka ke me uzme, a i bilo samo do druga rabota
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 19:24
i?голема%20насмевкаte izlazala li?намигнување
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 19:26
ima i takvi  плачење ...srceto mi go skrsija...taka izgubiv i nevinost
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 19:32
e , pa ti...ednas morase da se sluci...
a i dala ne dala...uvenuce...плазење
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 19:37
jos mi je sveza rana, ko da ja bilo juce... a moz je bilo i juce? изненадување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.