|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 448449450451452 525> |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
In this white wave
I am sinking in this silence in this white wave in this silence I believe..... |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ти си некаде кај што нема да те допрам
И само празнина ми остана од тебе А што да направам со минато, со себе Со таа вистина Што значеше се’ |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I want to tell you something...
Even now... You still make my heart skip a beat I still get butterflies when I see you I still think about the day we met... I try so hard to make the memories fade away... But they never do I KNOW YOU'RE SEEING SOMEONE ELSE And it hurts to even think about it Maybe she's your dream girl... Maybe she's beautiful,fun,smart or amazing... But I promise you this... She won't ever care about you the way I do No-one on earth could ever have stronger feelings for you than me...
If it came down to it,I would give up my dreams to make yours coma true...
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sliku tvoju ljubim
shapcem tvoje ime
vjetar nosi rjeci
nezaboravime...............
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...tesko da bi drugi mogli resiti taj hieroglif, al' bi neko znao da sam tu...
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Precutaces ti, precutacu ja
zasto nismo k'o nekada, u dobru i zlu, k'o putnik i drum, svasta lose mi pada na um dok sedimo tu k'o stranca dva, znaj poslednji put ti kazem da Ja imam samo tebe i uzalud mi to, ja dizem te u nebo, ti spustas me na dno Ja imam samo tebe i brinem se zbog tog' da ostaricu zeljna i zagrljaja tvog |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Please stay my baby...
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na usnama mi ukus meda Nocas te castim Hani,hani sad mi na crtu stani i ljubi me Изменето од Goldi - 02.Мај.2009 во 22:47 |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajmo dajte mi prozduzen espresso da se otreznim za oboje....
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dan tmuran ....
ja mamuran..... nemoj srekjo nemoj danas..... da mi opravljas krive drine..... sticices do istine..... pusti lagje neka tonu..... daj mi sodu bikarbonuuuuuuuuuu |
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Can you feel it?
Can you feel it? That I’m not a little girl You’re misunderstanding my way And all the roles that I like to play My secret combination It’s a mystery for you |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ispisaću po nebu riječi za tebe
Vjekova mir vračaš mi ti Smiruješ vode nabujale Moj šapat i krik ćeš pomiriti Pijem ti dah kao lijek Svaku noć Prije no što usnim ja I taj tren i zauvijek Samo ti, ti si mi u mislima |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во срцето сон, во сонот ти во тебе вселена. Низ сиот тој крај бескрајно мал, трепери ѕвезда, трепериш ти Изменето од anakin - 03.Мај.2009 во 00:11 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ден, убав ден, од сите различен, којзнаел што ќе донесе, по птиците глас, од небото знак, згаснува ѕвезда, згаснуваш ти. |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 448449450451452 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |