![]() |
|
Таратур муабети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 466467468469470 681> |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moj predlog prifakjas??? ![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
daj sta das!
![]() obicno na HTV ima dobar film
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
ajde Omar samo kazi
![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Pa Butterfly efect bi ti go preporacal, ili moze i Just like heaven... Vcera go gledav Wall E crtan film ama mnooogu e interesen.....
![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
za sto bese...potseti me...mozda go imam gledano..
|
|
|
|
![]() |
|
ako prasuvas za Wall E toa e edno robotce koe ke se zaljubi vo EVA i ke otide da ja spasi na drugata planeta, pa na site lugje sto ziveat na taa planeta, koi se pod vlijanie na kompjuterite ke im go smeni zivotot i ke gi vrati na planetata zemja... mnogu mi se dopadna...
![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
pozz taraturdzii
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
pozz!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pod toploto kebence
![]() zaspav src taka da nisto ne gledav ![]() Denes ima nekoj ineteresen film? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jas snosti go gledav Requiem for a dream, ama me iznervira i go iskluciv, taka da posle to pak si gu pustiv WALL E i toj pak si go izgledav....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i jas nisto ne gledav...si legnav....a sega gledam tenis...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Добар ден таратурџии,
![]() ![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
![]() Давајте пивото ![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
e kaj pojde de, pivoto ke se izvetree ako sega ti go dam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 466467468469470 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |