![]() |
|
Изградба на црква на плоштад Македонија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7172737475 114> |
Автор | ||||||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Изненаден сум од ..ај да не кажам од многу едноставното и секако еднострано толкување на мојот одговор..кон почитуваниот наш колега..секако гледано од повеселата страна на работите...
Пред да (го) продолжи (некој друг) јас само ова ќе го кажам..како комплетирање на мојот пост погоре..
Јас не сум политички ангажиран..иако сум политички ориентиран..што е и дозволено..
Имам стандардно образование..со некои лични надградби.
И епитафот беше само како форма ..за да се види и повеселата страна на ваквиот начин на дружење..без и најмалку..како што е овде „видено„ но и „разбрано„ од вас..во ваква сирова форма..
Секако ..сигурно знаете дека е недозволиво..ваквото ваше интерпретирање, на вака едноставни нешта...
![]() |
||||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||||
![]() |
||||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|||||
Доволно се објаснувавте, сега назад на темата, да не заборавиме за што се дискутира:
“Свети Никола“ на плоштадот Македонија? |
||||||
![]() |
||||||
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
|||||
a sto sakate povekje?! vise od dve tretini se protiv , pa toa moze da se zeme i merodavno za opstoto mislenje za taa crkva
Изменето од anastea - 30.Април.2009 во 23:38 |
||||||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||||||
![]() |
||||||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|||||
I ova ke padne na ustaven, dzabe raspravii...
![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
|||||
da se nadevame....ovie kako se zapnati, mozda gi imaat isplaseno i sudiite...
|
||||||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||||||
![]() |
||||||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|||||
Јас викам кога се паѓа, на суд да го ставиме и Свинскиот Грип, нека го соборат и да не му се секираме... |
||||||
![]() |
||||||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
|||||
a mislis se sekirame...
![]() |
||||||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||||||
![]() |
||||||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|||||
Па не уствари , ако биде нешто веднаш на УСТАВЕН... |
||||||
![]() |
||||||
Isidora ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|||||
Bas ke vidime,i pokraj site komunjari koi sedat vo nego,i zaboravile deka Tito umre,i deka komuznizmot bese,i zavrsi. |
||||||
![]() |
||||||
Isidora ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|||||
Hristos vcera,denes i utre.... ![]() |
||||||
![]() |
||||||
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
|||||
Исидорче душо, ![]()
И btw. зошто ги поистоветуваш „комуњарите“ со атеистите? Дали сакаш да кажеш дека на пр. и во Америка тие кои не веруваат во бог, по дифолт се комуњари? Дали впрочем знаеш што се комунисти (или комуњари), а што атеисти? Дали правиш разлика меѓу нив? Од пишаново можам да сфатам дека за тебе тоа е исто, но ... којзнае? Можеби едно мислиш, а друго пишуваш, кој да те знае! ![]() ![]() Незнам дали не гледаш или не сакаш да гледаш во оние постови во кои некој нешто те прашува? Да, твое право е дали ќе одговориш или не, но сепак мислам дека избегнувањето на давање одговор е или незнаење или немање аргументи. Зошто инаку не би ми одговорила на моево прашање, кое еве по трет пат ќе го поставам:
Сметам дека како симпатизер (а, којзнае можеби ја имаш таа „чест“ и да си член) на владеачката партија, имаш некакви сознанија од „прва рака“ што се вели, оти гледам, доста си информиСана, па ред е тие информации да ги споделиш со твоите пријатели, овде на форумов! ![]()
Жал ми е што и овој пат ќе те разочарам! ![]() ![]() За (твоја) жал, Христос „вчера“ не бил. За денес, да точно е! А за утреее ... хммм ... ![]() ![]()
Незнам, но оваа изјава некако ми прирасна за срце. Ако не за друго, барем да им ставам до знаење на сите кои мислат дека сум нечиј партиски слуга или потрчко! А скраја да е па и нивен член! Пу, пу, пу ...! Изменето од Zlatnik - 01.Мај.2009 во 00:56 |
||||||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||||||
![]() |
||||||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|||||
Ehej, poleka...
![]() Ne sum ni ateist, ni komunjar, a fala bogu ni partiski opredelen... Ne mi trebaat tugji obuvki za da cekoram niz zivotov... Sosema normalen, bez nikakvi vlijanija osven od ona sto proizleguva od mojata svest... Kakvo i da e, moe si e... ![]() Jas sum protiv izgradbata na taa crkva i imam argumenti... Изменето од Marko Polo 1 - 01.Мај.2009 во 01:06 |
||||||
![]() |
||||||
|||||
Sto se odnesuva do komentarot na Isidora...
Drzavava, kakva i da e, ima ustav i ustaven sud... Vo nego ima sudii, i toj sud ne e nivna privatna firma... Tie ne stitat partiski interesi, ne sudat spored sopstveno ubeduvanje, ne se nad zakonot... Dali se komunjari, plavi ili crveni, ni toa ne e bitno... Tie samo gi tolkuvaat odlukite na vlasta - dali e ustavno ili ne... tolku. Inaku, nie kako drzava sme rekorderi po brojot na "padnati" zakoni pred ustavniot sud, iako sme edna od pomladite drzavi vo Evropa. Ova pokazuva samo deka vlasta (koja i da bila, e) i predlagacite na zakonite ne si go znaat ustavot... Nesto kako hirurg da nema pojma od anatomija... ![]() Изменето од Marko Polo 1 - 01.Мај.2009 во 01:10 |
||||||
![]() |
||||||
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
|||||
Ах бре Марко Поло, не се однесуваше ова за тебе. Знам дека ти не си по овие работи, туку како авантурист повеќе си за талкање по светот. ![]() Драго ми е што има уште еден како нас кој не се согласува со изградба на црквата. Иако можеби си и верник (оти не спомна погоре). |
||||||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7172737475 114> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |