|
Сител тв |
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Автор | |
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги гледавте ли најновите гафови на вработените во Сител, па и на некои министри и јавни фаци??? ХАХАХАХАХАХАХХА Лудило... Мислам дека дефинитивно, од година во година, се посмешни се... Алал да е на Сител за тоа што го прави секоја година...
Поздрав.... |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од оваа сабота во 23 часот на Сител, Голи Вести ...!!!
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се подобрија како телевизија у последно време..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo tehnicki...inaku se katastrofa |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Ален
Сениор Регистриран: 05.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу подобри се од порано...
али и сега се катастрофа... има многу глупи емисии кои со тек на врме ќе се растурат како и секоја емисија на Сител. како што се Нешто Убаво, Не биди Паун, Букви и Бројки... поглупави нешта.. ЗДРАВЈЕ! |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да можеби има некои глупи емисии,али некако полека излегуваат квалитетни лица од телевизијата..т.е спорд мене допрва ќе се чуе за нив..жената која што ја води таа емисија Нешто убаво,има толку добар глас,тоа е нешто невероватно!!Едно време работеше и на фортуна радио,не знам дали уште работи..исто така дечкото што води вести во 12ч.Огнен Јанески,а водеше и Бумбар додека Тања беше на одмор..исто така дечкото е неверојатно добар спикер..каков глас,каква дикција..како од старата школа на мтв..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Petar.MK
Нов член Регистриран: 29.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Катастрофа се сител, само глупости пуштаат. Српско, српско и само српско! Бруки едни
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj nebulozi zboruvas...sitel pusta samo spanski noveli bratce..i latas...uh sto go mrzam |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
sinisaang
Нов член Регистриран: 30.Мај.2009 Локација: Mayotte Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sitel ja brisam mnogu vmrovsko orientirana
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Сител и Латас ... трн во око на многумина....абе какви само Старо Југословенски филмови даваат....просто да го фати човек носталгија за некое минато дамнешно време...
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra e sitel ama sitel 3 posle 14h
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сериите ги преземат од кај ќе стигнат, ама пак последни ги даваат,..каснат,каснат..
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo posledno vreme mnogu e dosdadna.
|
|
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иако сум анти ЕКС-ЈУ настроен, сепак партизанските филмови се добри, со татко ми ги гледаме секој викенд и ми вика:
„Синко, за тебе само војската е лек, не требаше да ви ја укинуваат“ Изменето од Момче Македонче - 18.Август.2009 во 12:35 |
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |