![]() |
|
ЗА КАРАКТЕРОТ НА ЛУЃЕТО... |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | ||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
....."полесно ке го прочитаме човека преку неговите прашања одколку преку неговите одговори".....
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
честопати се занесувам дека го поттикнувам доброто во карактерот на луѓето
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
karakterot ne zavisi od covekot,
tuku od toj sto upravuva so nego |
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
а знаеш што е тоа што управува со карактерот на човекот? |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
јас сум пристрастна кон луѓето кои си ги сакам
ним се им е дозволено и оправдано, па и ако ми седат на глава
тие се најубави, најпаметни, најдобри, без разлика што мислат другите за нив.
За нас е добар оној човек кој ни одговара и си го сакаме
![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
јас имав другарка за која сите викаа дека е лоша.
со мене беше ептен арна
пред другите јас вака ја бранев ,, таа не е лоша, само делува сурово,,
![]() |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
da, znam |
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Е што, нема да се намачиш...еден збор е!
|
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
|
3 |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Да не ја уништуваме темата, кој што има нека си каже.
Квизови и ребуси на друго место ![]() Офтопиците одат во корпа. |
||
![]() |
||
|
Така е јас сакав да кажам дека ВОЛЈАТА е тоа што го управува карактерот сакав да дознаам дали и becenevem мисли така ама ништо.... ![]() ( земај анастеа метлата ) ![]() Изменето од Lithium - 02.Мај.2009 во 15:05 |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
|
koakov moze da bide mojot karakter,
koga mora da igram drug koga mi sviri? |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
cudno e no so karakterot upravuvaat okolnostite
koj saka neka prifati koj nekje, ne mora ![]() no toa vekje ne e karakter nego e nuzno odnesuvanje znaci karakterot se gleda vo mirni okolnosti Изменето од anakin - 03.Мај.2009 во 22:06 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
slobodni okolnosti, ili vo "sloboda"
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |