|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 859860861862863 1364> |
Автор | |||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e od kaj znajs pa kolku sum jas????
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
http://www.youtube.com/watch?v=EOs2TSXTOkQ
aj so cigarinjava malku muzika da vi pustam Ville Valo feat. Natalia Avelon - Summer Vine btw pozz do IQ |
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
uf uf uf....sena moja smetka...mislam se mene nekoj nesto mi kazuvaaman be Omar....pa ne e tesko da se "vidi"kolku siimam sinovi koi ja pominaa tvojata vozrastpa neli 60 sum nabila
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
за музиката
што ти прави една фалба...одма те мотивира |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa moz sum 40.... |
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa...moz....ako se lazeme |
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hehehheeh fala granny... i ti si mmmmmmmmmmmm |
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
izdalica.... |
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па јас не претерувам |
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
деца ај на спиење...пак ќе закасните на факултет...остајте не нас стариве...ние сме преспале,сега ќе плетеме со Грени
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ispaga jas naj iskrena
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 859860861862863 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |