|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 635> |
Автор | |
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sreken rodenden blue, imaj prekrasna i nezaboravna godina vo tvojot zivot koja i da e po red.....
|
|
tuka nekade....
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ФАЛА ТИ ХЕКТОРЧЕ, ФАЛА ТИ БАТТС, СРЦКИ МИЛИЧКИ |
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИ ГО РАЗУБАВИВТЕ ДЕНОВ, И ЗАТОА ЕВЕ ЕДЕН КУП ЊА ЗА СИТЕ ЕСТИ ФОРУМЏИЈЧИЊА ТИ БЛАГОДАРАМ КОКОЛО, ДА СИ МИ ЗДРАВ И ЖИВ, И СРЕЌЕН, НОРМАЛНО |
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТЕ ГУШКАМ НАЈМИЛА И ТИ БЛАГОДАРАМ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ЖЕЛБИ, И ЈАС Те*е ТИ ПОСАКУВАМ НАЈНЕЖНА ЉУБОВ НА СВЕТОТ....БЕСКРАЈНА И СРЕЌА, МНОГУ СРЕЌА... БАЦ БАЦ МИЛИЧКА СРЦЕ НАЈМИЛО, ФЛЕРТЛИВО ТОА, АХ АХ КО ЌЕ ТЕ ГРАБНАМ |
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oti ne sum informiran?
SREKJEN RODENDEM plava ako denes kje ti bide naj naj naj naj neka ti se i drugite denovi do sledniot rodenden takvi pa za ponatamu pak kje ti posakam ne beri gajle MIKUSH Изменето од mikus |
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН |
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SREKEN RODENDEN BLUE SKY
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мила моја најмила ти ја посакувам сета ведрина на светот да сјае на твојот лик, ти ја посакувам сета љубов на светот да те опкружува со секој здив..Ти ги посакувам сите најмили желби да ти слетаат на дланка и ти посакувам душевна исполнетост, мир на срцето, песна на усните
СРЕКЕН РОДЕНДЕН НАЈМИЛА МОЈА БЛУ КАКО ОВОЈ ДЕН ДА ТИ БИДАТ СИТЕ НАРЕДНИ ДЕНОВИ КОИ ЌЕ ТЕ ПРАТАТ ВО ЖИВОТОТ. оД СЕ СРЦЕ ТЕ ГУШКАМ И ТЕ ЉУБАМ |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВИ БЛАГОДАРАМ СРЦУШКИ ВЕ ГУШКАМ ВИЕ ГО ПРАВИТЕ МОЈОТ ДЕН ПРЕКРАСЕН!!!
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala blue sky, so sekoja godina poveke da si za godina pomlada
Изменето од kokolo |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sreken rodenden Blue , sto i da pravis , gledaj toa da te pravi srekna , i se najubavo
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТИ БЛАГОДАРАМ МИЛИЧКА, ПРЕКРАСНА ЧЕСТИТКА
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала ти срце....
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |