|
Зошто жените кога викаат не,мислат да? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 23> |
Автор | |
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mala ajde kazi ti be
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam ja se si pleskam u faca taka da....nikad ne sum rekla ne a da mislam da
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
MajorGeneral
Нов член Регистриран: 31.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил некој праведен човек и цело време се молел на господ.И господ решил да го награди и се симнал на земјата и му рекол абе човече кажи една желба која ја сакаш и овој рекол дај направи мост од Македонија до Хаваи и господ рекол: абе мостот голем материјали мн треба луге работна сила машини ова она дај кажи некоја друга.И овој рекол господе дај направи да ги разбирам жените и господ се подзамислил и рекол: него батали ти оваа желба со жените како ти беше онаа со мостот
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
: |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HEHEH.... DEMEK teski se zenite za razbiranje a
Dobar vic |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за да ги натераме мажите да научат да читаат меѓу редови
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
MajorGeneral
Нов член Регистриран: 31.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема читање мегу редови дур ние прочитаме меѓу редови и вие дур прекинете да се срамите или да не учите да читаме мегу редови отиде возот.ИМА ЕДНОСТАВНО ДА И НЕ али вие нема тоа да го сфатите
Изменето од MajorGeneral - 31.Март.2009 во 23:41 |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не бе,тоа е затоа што вие не го разбирате зборот -Можеби |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da mozat mazite da bidat zamisleni
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se zaprasa li mazite so sto mozat da se zamislat? |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zs taka sakaat
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
обично тоа е понашане на жени со некаква стратегиjа, а стратегиjата секогаш значи заштитен механизам.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За да може кај мажите да се раздвижи малку центарот за мислење. Белким малку им текне
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenskite se macinja.....
Maskite se kucinja...... macinjata sakat da se galat, mazat da bidat moleni..... aj papaj , aj ela ovde, aj sakas ova , aj , aj ,aj .... maceto se gali ....vika ne!!...... a misli da!! Mjauuuu kuceto saka da dominira , saka da lae , av , av, .... toj e gospodar , paznik , brkac , tepac, odreduva koja macka ke ja brka , ke ja smacka ili ke ja cuva...... Ama interesna rabota .........maceto kolku poveke go galis poveke te saka..... a kuceto kolku poveke go tepas tolku poveke te ceni .... |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |