![]() |
|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 54> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
use malku pa kje procitam
nepostojat lugje
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
becenevem, ххмммм...постои интересна филозофија во овие неколку зборови |
|
![]() |
|
ne veruvam deka postoi nekoja filozofija za vakvi kardinalki
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
имам една комшивка и таа е репер за насловот на темава
и е несреќна и е лоша има 60 години, маж и почина пред неколку години има ќерка што се дрогираше едно време ( веќе не ) од нејзината уста само злобни зборови излегуваат со сите комшии само се кара, ги навредува истото и мене ми го правеше и мене ми пукна филмот пред 2 години и и плеснав во лице дека е вештерка ![]() нема пари, сиромашна е, знае само пакости да им прави на луѓето има внуче 3 години што го тепа секој ден а тоа сирото за ништо не е виновно ![]() вината никогаш не ја признава секогаш другите и се виновни Изменето од Lithium - 28.Април.2009 во 12:12 |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
А од кога е несреќна, и дали воопшто е несреќна?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
А сето ова што го прави сигурно не произлегува
од тоа што е среќна Не знам...можеби грешам ама сигурна сум дека не се сите несреќни лоши ама ете оваа комшивкава моја сигурна сум дека е несреќна и е лоша затоа што и таа самата постојано се жали на се` околу неа и сакаат да ја сожалуваат Изменето од Lithium - 30.Април.2009 во 19:06 |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ama i losite lugje cesto imaat srekja.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Точно и тоа
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Оној кој е лош, кога прави лошотилаци е среќен, оној кој бара да го сожалуваат, кога го сожалуваат е среќен, оној кој е зависен и љубоморен се радува на несреќата на оној на кој му завидувал......и тие луѓе не се несреќни, туку лоши
|
|
![]() |
|
Добрината или лошотилакот лежат длабоко во нас, преку несреќата излегуваат на виделина ![]() |
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Тие што се лоши затоа што се несреќни мислам дека така им одговара и тоа им е изговор пред другите. И ако така си сакаат нека си седат сами, нека не загадуваат околина со нивниот лошотилак. Какви животни приказни има, сме гледале сите барем на телевизија ако ништо друго, па луѓето наоѓаат светла точка и продолжуваат понатаму. Не се лоши и не бараат сожалување од другите. И браво за тие луѓе..им се дивам.
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Тема: НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ
Можеби се несреќни поради тоа сто се лоши по природа, а бидејки не се свесни за тоа, наместо да станат подобри луѓе, а со тоа и посреќни, се подлабоко заглавуваат во својот лошотилук. |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |