![]() |
|
Се што е убаво кратко трае |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213> |
Автор | ||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mene ako me prasuvas, ubavite raboti cel zivot mi traat |
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Се` што е убаво кратко трае.....
точно! не за џабе рекле дека убавината е минлива ![]() |
||
![]() |
||
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
|
se sto e ubavo kratko trae
kratko ama slatko ![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Zatoa sto ne umeeme da se raduvame na ubavoto umereno tuku sakame SE odednas da zgrabime i nabrgu se prezasituvame.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
Poarno da nemas,odkolku da imas pa da izgubis
![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
se sto e ubavo vecno trea,
arno ama se sakame da stavime vo ist kosh |
||
![]() |
||
fiore ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
|
Ako trae podolgo se naviknuvame na toa,i barame nesto drugo poubavo.Znaci ne e do vremeto do nas e.
Ili mozebi e relativna rabota:koga ni e ubavo vemeto leta za mig,a koga ni e dosadno i 5min.ni se cinat cela vecnost. |
||
![]() |
||
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
zatoa sto ne moze se da e vecno i ubavoto i neubavoto se kratkovremenski se e minlivo dva pati vo ista voda ne vleguvas bratko zatoa uzivaj dodeka e slatko uzivaj i plivaj dodeka plivas zosto takvo vreme dojde nekoj da propaga a nekoj da pliva
|
||
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
||
![]() |
||
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
|
DA ISTOTO MI SE SLUCI I MENE SE BESE PREKRASNO NO TRAESE DVE NEDELI I OD EDNAS SE SRUSI CELIOT SVET ISKRENO SE BI DAL ZA DA SE VRATI TOA NO NEKAKO SE POVEKE I POVEKE TONEME A TOLKU MNOGU SAKAM DA GO VIDAM TOA VESELO LICE I TIE PREKRASNI OCINJA KOI SVETKAAT TOA ME PRAVESE NAJSREKEN NA SVET. DA POBARA SRCEVO DA GO DADAM KE GO DADAM ZA SAMO 2 SECUNDI DA GI VIDAM PAK TIE OCINJA STO SVETKAAT KAKO BISERCINJA.
TE SAKAM RAZMISLI STO PRAVIS |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
zavisi sto....
![]() |
||
![]() |
||
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
|
koga bi traelo nonstop ne bi postoelo zasto ne bi mu davale znacejne
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Moze da trae i dolgo ama samite go skratuvame.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
|
se sto e ubavo,
vecno trae, ama nie ja preteruvame |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ne zapnuvaj tolku, da ima i za utre ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |