![]() |
|
Што ве исполнува? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910> |
Автор | ||||
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Сето погоре кажано ме исполнува, а понекогаш пак сум многу празна.
|
||||
![]() |
||||
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
|||
srekata na moite najsakani i najdragi osobi
|
||||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||||
![]() |
||||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|||
znaci 10 lugje, a ostanatite 6 milijardi? |
||||
![]() |
||||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|||
беценевем, неможна е емпатиjа према сите...
а алтруизмот може да биде само пожелен и ништо повеке... |
||||
![]() |
||||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|||
ljubov moja a Bog i Isus sto nudat,
ili drvjata cvekinjata rastenijata...? |
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
Mene me ispolnuva koga ke napolnam oci so sirokogradna gletka
|
||||
![]() |
||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||
me ispolnuva koa za mig ke poveruvam vo necivi lagi...se dur ne se vratam vo realnosta..
|
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
![]() |
||||
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
|||
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:03 |
||||
![]() |
||||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
|||
vo momentot ...milka cokolado so lesnici..
![]() ![]() |
||||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
Среќата на лицата на луѓето околу мене
![]() |
||||
![]() |
||||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|||
Pa so ima taa da se grizi za srekjata na tie 6 milijardi??? Hehehe i ne sekogas tie se 10 kako sto velis ti.... ![]() |
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
Koga dlankite mi se ispolneti so zenski cicki
|
||||
![]() |
||||
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
|||
Taka e Omarce tie sto me ispolnuvaat si se so mene i do mene vo dobro i zlo a za ostanatite ne me zanima i ne me ispolnuvaat ![]() |
||||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||||
![]() |
||||
|||
zar ne gledas deka so vakvo razmisluvane ne znaes sto ponataka? |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |