|
Филозофџилница... |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 81> |
Автор | |||||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Prevrtija prasinata od sekoj grob,nema da vidis razlika megju gospodar i rob !
klikni ako znaes eng. |
|||||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|||||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
"Smatraj svaki dan kao jedan ceo,otpočen i završen život.Odživi ga kao celinu,a ne kao deo.Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem i da ga bez stida pokažeš vasioni"
|
|||||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Me zaintrigra konverzacijata......
megju Mila28 i bounty_hunter.... najverovatno se raboti za " BITOLSKA SEMA "....... forata "nema zena koja ne dava ,nego maz koj ne bara"... Tuka ste vo greska dragi moi...... mislite deka na ova fora gi ocrnuvate zenskite... demek davale sekomu...... a vie se vozdignuvate ...oti ne barate od bilo koja.... vie muskarci???.... Sega ke vi kazam kako sami se blamirate...... Zenskite....cesto ostanuvaat "nedovrseni" , "nezadovolni" i zatoa svesno "davaat".....idat da najdat "nekoj" makar priblizno do sovrsen da im gi ostvari ljubovnite i seksualnite snista.... No .....kaj vas dragi moi mauskarci...e druga rabota.... vie ste vo sostojba da legnete sve sto e zensko..... (ne kazav kakvo zensko sustestvo)....... a ne ovde mi filozofirate ....ne ste barale !!!...... Edinstveno muskarcite koi "ne osekjat"... ili imaat nekoj kompleks....... tie sto ne se sigurni vo sebe...... tie sto imat seksualni problemi..... eeeee, tie ne "baraat".... Taka da so taa recenica "fora"...... doagja do dominacija na zenata vo sekoj pogled ...... nikogas maskoto ne ostanal"nedovrsen"ili nezadovolen..... a maskoto vo podcineta polozba......frustiran , uplasen , iskopleksiran i bogami cesto ostavajki ja zenskata "nezadovolna"........ Изменето од bijonse1 - 27.Април.2009 во 18:17 |
|||||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ajt kako sto vetiv, eve replika bijonse1
Prvo nikoj ne saka da gi ocrni zenskite. Koj zasluzil da bide ocrnet ke bide, bez razlika dali e masko ili zensko. Nikoj ne rece deka zenskite davaat sekomi. Si mu davaat na toj sto ke pobara i na toj sto sakaat da mu dadat . A nie barame kaj sto mozeme i kaj sto imame zelba da pobarame
Ova od carsiski muabeti?
Toa ako se lazeme....
ahahaha i toa dovelo do pojavata na lezbejkite Isfrustriran, isplasen, maz koj pati od kompleksi, nesigurni mazi, mazi so seksualni problemi.....abe ti da ne gi mrazis mazite????? nemoj da mislis deka zenite se superiorni vo sexot. A sto vie zenite ste sex masini??? Ako ste nezadovolni od sexot so mazite, ne znam zs uste imate sex? Изменето од bounty_hunter - 28.Април.2009 во 00:26 |
|||||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Pravejki se budala,nemoj da zaboravis deka toa vsusnost ne si.
|
|||||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ne komentiram veke........
ne mi ja svakjas sustinata........ a "igras " prljavo....... jas kazuvam opsto... ti udiras nisko... Изменето од bijonse1 - 28.Април.2009 во 00:41 |
|||||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
nizok udar nema (a i ne sakav da ima) ....samo analiziranje na tvoite zborovi |
|||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Imase edna reklama na vremeto... Eden ja trga za kosa i taa vika... I toj i veli "NE LUTI SE MALECKA"... |
|||||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
fala sto se popravi bounty_hunter
|
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Бесконечноста и Совршенството е во осветлениот хоризонт
каде права линија ги сече човековите идеали |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
А сега демек не можеш а
|
|||||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
teshko,..mnogu teshko,...samo , ne sfati ,...
|
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
kje sfati .... mlada e sega ... koga kje i dojde vremeto da posaka , kje se seti na nasite zborovi
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 81> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |