![]() |
|
Препорачајте ми добар гинеколог |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 21.Април.2009 во 22:20 |
Ми се пресели гинекологот во друга држава........
Ај препорачајте ми добар гинеколог во Скопје... И кажете каде можам да го/ја најдам..... |
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
и мојот ќе си заминува набрзо.........
Во Неуромедика |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
PZO Kristela na Dr.Boro Partalovski,neverojatno struchen ,temelen ...nie kako Institut imame odlichna sorabotka so nego i ti preporachuvam da go posetish,veruvaj kje bidesh prezadovolna
![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Рената, кој е вашиот институт кој соработува со овој доктор?
Дали ти лично одиш кај него или што ти кажувале други? Работи ли со сини картони? Фала ти многу..... Изменето од polzavce - 23.Април.2009 во 12:50 |
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
dr.silvana bozinovska-ginekomedika vo kapistec mila
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Polzavce,prvoto prshanje kje go zaobikolam i kje preminam na narednite ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Фала ви Рената и Анита на препораките........
|
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
I jas se slozuvam so renatax za Dr.Partalkovski.Imam slusnato deka epten dosta dobar ginekolog e i strucen si e vo svojata rabota,zatoa nema da zgresis ako otides kaj nego
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Jas kaj Dimitrov vo drzavna si odam i iskreno ne mozam da se pozalam. Ako nekogas posakam da go smenam ginekologot definitivno ke ja poslusam Renatax
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
daniela15 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
се согласувам
![]() |
|
![]() |
|
Nina_nina_Nina ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
I jas go preporacuvam Partaloski doktorot e stvarno dobar ginekolog i strucen nema sansi da zgresis
|
|
![]() |
|
vlubena ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Кажете некој добар гиниколог во прилеп и каде можам да го најдам или приватен или државен не е битно само кажете некој добар
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
da ne izgleda kako reklama no ., biljana davcheva., tipkata e navistina dobra., vo sekoj pogled
![]() |
|
![]() |
|
Во право си,добра е и како стручњак и како личност,само штета што сеуште нема склучено договор со фондот. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |