![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 850851852853854 1364> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ма - цооооо ( ух, за малку
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ми се брза, кај е кафето? Човекот у школо на доучување, фризерката со фарбата спремна ме чека, оној мојон план и програма уште од пред една недела има зацртано за денес... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
lele mnogu se prijavivteee...ova i dekorirano e
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ај ти додека ги додекорираш кафињата, да одам јас да завршам некоја работа
![]() За мене чувај го тоа со зајчето..Ми се допаѓаат ушињата ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Biba odi raboti si ti, zajaceto za tebe go cuvam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Ти одмори уште малку...имаш уште пола саат до 12 ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Време му е за палење по една
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
јас частам кафе
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
ajt ova vreme nikoj nemet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lele vo nedela ne pusi nikoj, se toa sportisti
![]() jas si palam, vie sportuvajte si ako sakate ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Jas sum tuka, citam neshto shto mi donese poshtarot, palam po nekoj tutun i slusham kako Arsenal dava golovi
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
........убаво време за едно цигарче
![]() |
|
|
|
![]() |
|
никој не пуши денес........ц ц ц ц ц ц ц
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
еве јас за едно 5 мин ќе пушам цигарче.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 850851852853854 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |