|
Екскурзија само за одлични основци???? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум сигурна......петнаесетина од прилика.....
|
|
МИР со сите
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa gledaj sega vaka. So mene imase edno dete sto ucese i bese mnogu debelo, edvaj trcase. Profesorot sekoja godina mu pisuvase petki zatoa sto site drugi mu bea zasluzeni petki. Koga samiot profesor gleda deka nema darba vo ucenikot da postigne odlicen uspeh, za da nema crna damka cel zivot, mu poklonuva petka.
Da ne prajme muabet deka imase polno nenadareni ucenici za sportski aktivnosti. Bez razlika kolku i da se trudea, ne mozea da gi postignat potrebnite normi za petka. So ova mislam nema potreba povejke diskusija na temava zs site gi iskazavme nasite mislenja. |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum sigurna , 100% deka toa e "stos" na nastavnikot - profesorot za da gi stimulira ucenicite vo delot kade najvise go obozavaat zabava t.e. esk*rzija... za da ucat barem vo toa ime....najverovatno bil pogresno svaten ili krajno toj pogresno go plasira "svojot plan".
Veruvajte..... organiziranje na esk*rzija vo bilo koja relacija, vo koe bilo odredeno vreme ne ide so zelba na Direktorot....... a najmalku po zelba tamu na nekoj profesor....... za seto toa ima procedura , normi, bezbedonosni pravila i odobruvanje od ovlasteni lica ne ide tuku taka ....... Dokolku nastavnikot go izvede samoinicijativno da ne recam svoeglavo........veruvajte sigurno ke go "stignat" disciplinski merki ...a toa sigurno ke bide ostranuvanje od negovata edukativna rabota ......... Veruvajte za da se bide uspesen profesor........ Mora da ima mnogu silna edukativna programa so nadgledni metodi i sve mozni nacini da gi zainteresira ucenicite dopolnitelno od programata za taa skolska godina ...... Изменето од bijonse1 - 22.Април.2009 во 17:37 |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постов ти е ОК, но нема врска со темава........ И што сега со дебелото дете? Што сакаше да кажеш со поклонетите оценки? каква врска има тоа со темава? Дообјасни па ќе ти реплицирам соодветно....... Вака постов ми делува оф топик..... |
|
МИР со сите
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa eve da recime deka profesorot po fizicko organizira ista eksk*rzija kako i profesorot po istorija. Samo za ucenici koi imaat petki po fizicko obrazovanie. Sto ke pisis togas??? Neka oslabi toa deteto za da moze da istrca 100 metri za ne znam kolku sekundi ili neka se trudi povejke??? A site znaeme deka zasluzena petka ne moze da ima po fizicko???????? Za off topic ne bese temata, ama ne se razbravme. |
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега се разбираме.......
Одговорот на поставеното прашање е недвосмислен......Ако професорот му ставил на дебелото дете петка (без разлика од кои причини: дали заслужило, дали му е поклонета) ќе го носи на екск*рзијата.......Ако пак дебелото дете нема петка по физичко, нема да оди на екск*рзијата....... Но....... Ако дебелото дете го бива за историја и има петка по историја, ќе си оди на екск*рзијата која ја организира наставникот по историја....... |
|
МИР со сите
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izgleda pak ne se razbirame. Primerot so debeloto dete bese za vo srednoto uciliste kade sto jas ucev. Ako toa imalo pokloneta petka ne znaci deka vo site ucilista vo Makedonija, tie sto ne gi biva za fizicko ke imaat pokloneti petki. Prasanjeto mi e: Ako ucenicite koi bez ogled na toa kolku ke se obiduvaat i bez ogled na vlozeniot trud i maka, ne mozat da dobijat petka po fizicko, a profesorot po toj predmet organizira eksk*rzija samo za onie koi imaat petka....sto ke kazis togas za niv??? Koj im e kriv sto ne mozat da istrcaat 100 metri za 20 sec. na pr.??? Ili kriva e prirodata??? Ili nesto drugo??? Изменето од bounty_hunter - 24.Април.2009 во 01:48 |
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ти кажав бе дете.........
Баш така..кој му е крив....... Не го бива секого за физичко...... Мене не ме бива за физичко и ќе си одам на екск*рзија што ја организира наставникот по историја затоа што ме бива за историја...... Освен тоа ваквите екск*рзии се исклучок, а не правило.....Обично сите соученици (без разлика на успехот) одат на заеднички екск*рзии..... |
|
МИР со сите
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pak jas i ti polzavce nesto ne se razbirame
Ne e rabotata deka sekoj mora da odi. Koj moze ke odi, koj e sloboden, koj ima pari i koj saka. Rabotata e sto nikoj profesor ne smee da diskriminira ucenici so toa sto ke kaze koj smee a koj ne smee da odi na eksk*rzija. Toa e se sto sakav da kazam. |
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok хантер........
|
|
МИР со сите
|
|
elektro
Група Регистриран: 07.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe nema tuka koj kakov koj moze da plati,koj saka,koj ke go pustat, itn
|
|
G1RL
Сениор Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paa... profesorot ne smee da kazuva koj da odi a koj ne na eksk*rzija. toa ne e natprevar pa da se biraat decata. +++ bi trebalo site da gi posetat tie mesta i da nau4at nesto za niv. Mozebi taka poveke ke se zainteresiraat i za predmetot
|
|
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|
elektro
Група Регистриран: 07.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo pravo si na profesorot ne mu e rabota da gi deli ucenicite sekoj treba da ucestvuva vo naucni eksk*urzii i tn
|
|
>< POLICE LINE DO NOT CROSS ><
Полиција =D |
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ох бре.......
Професорот ги дели (во смисла ги дискриминира) учениците ако одредува кој ќе оди, а кој не на екск*рзија според тоа дали се дебели-слаби, машки-женски, убави-грди, мирни-немирни на часови, од село-од град, православни-муслимани, ако татковците им се ВМРО-вци-СДСМ-овци...........тоа е дискриминација........ Во случајов учениците сами одлучуваат кој ќе оди, а кој не......затоа што самите одлучуваат дали ќе учат повеќе или помалку....... Зар професорот е крив што некој денгуба цел ден легачи, книга не фаќа, бега од часови и сл...???? Не! Сам си е одговорен ученикот........И после нема екск*рзија.........епа нема...........Мора учениците да се научат дека за да добиете нешто во животот, треба сами да се потрудите......нема секогаш да ви биде подарено на тацна........ |
|
МИР со сите
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |