![]() |
|
Колку често одите на шопинг? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6789> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mnogu chesto
skoro sekoj vtor den
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Па не дека кога одам,одам со намера да изнакупувам брдо облека за неколку месеци...затоа кога нешто случајно ќе најдам што ми се допаѓа го купувам и немам одредено на колку време и што ќе купувам,освен ако не забележам дефицит од нешто
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
po dukani,ne bas
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Skoro sekoj den
![]() |
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
stom ja zemam platata se razbira deka se pustam vo kupuvanje! merak mi e koga ja zemam platata i odam da si se pocastam so nekoi novi partalcinja!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
ретко, само кога нешто по пат ќе ми се допадне или нешто ќе ми се скине
не можам да ја сфатам опседнатоста на некои луѓе со шопинг ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
fiore ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Pa,koga treba da kupam nesto
|
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Cesto i posledno i od doma na net shopiram
![]() |
|
![]() |
|
pcelickata Maja ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
koga nesto mi fali vo plaharot! a cesto mi fali
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
koga imam dovolno pari
![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Sekoj den.... ako sum voznemirena......samoto prisustvo vo takvi prostori so razni "trakatanci" me smiruva i me opusta..............ne vnimavam na parite , a i ne trosam mnogu.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Za mene bi trebalo obratno da bide postaveno prashanjeto...''Koga ne odite na shoping?''
Retki se denovite koga prazna se vrakjam doma. Ahh toj shoping virus,nikako da go iskorenam. ![]() Изменето од renatax - 28.Септември.2011 во 10:26 |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Одам кога имам пари или кога ми треба нешто наменски да купам.
Е сега ако не се рачуна она секој ден по некоја ситница свеќичка, цвеќенце у саксија, списание.... ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ednas nedelno,poretko za razlika od porano..
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |