![]() |
|
Што имате повеќе: пријатели или непријатели? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 16> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tie sto me sakaat me gledaat kako retka zverka vo zooloska gradina, a tie sto ne me sakaat...zaradi takvi kako niv zoloskata gradina ni e vo vakva ocajna sostojba |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
душмани
![]() |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
е збунет, ај не биди лажно скромен ![]() тука на форум ги имаш и едните и другите ![]() ![]() |
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
Prijateli.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Кој к*рац сум ја да имам непријатели ?
![]() |
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
Hmmmm...
Aj, koga ke se vidam so Sv. Petar, ke sumirame zaedno... ![]() |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
пријатели имам доволно...а непријателите не ги бројам...
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
|
Таканаречени пријатели имам многу,..ама оние вистинските се многу малку.. а останатите се пријатели на кои не им верувам баш, а ни тие мене..
сите ми се на некој начин пријатели..па и оние ..душманите! ![]() |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
![]() |
||
Момче Македонче ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
|
Пријатели имам многу, а за непријатели, не чувствувам потреба да имам, не сум јас политичар за да имам непријатели
![]() |
||
![]() |
||
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
|
imat eden fakt neprijatelot stalno pobeduvat ako ne reagiras navreme
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
|
hahaha pak od istata vrata e izlezot
hhahah prijatelite drzisi blisku ama neprijatelite drzisigi po blisku od prijatelite bidejki ako ne e taka nekoj ne prijatel ke ti zakacit teskoto od pozadi hahahah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veruvaj imam iskustvo za to ![]() ![]() ![]() Изменето од criminal-F - 30.Април.2009 во 19:55 |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Не пријател, не ми е пријател ![]() Душман...ми посега по душата, а нејзе лесно не ја давам ![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
Mislam deka PRIJATELI imam poveke,a za drugite ne ni razmisluvam.....
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
|
hahaha neprijateli i dusmani e istoooooooooo
da se znajt ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |