|
Britney - поп икона или ... |
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Автор | |
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам дали нешто не е во ред со мене, но Бритни ич не ми е убава.....ИЧ....
А пее катастофа.... Како стана ѕвезда ден денес не ми е јасно... |
|
МИР со сите
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
] ma ne e tvoj tip zatoa... ]a za peeneto... paa ne e losa voopsto samo sepak sve e do vkusot... a kako stana zvezda... pa prasaj gi 10 milionskite obozavateli ako ne i poveke.. |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бритни Спирс ќе настапи во Белград
На својата светска турнеја, Бритни Спирс најверојатно ќе настапи и во Белград, јавуваат српските медиуми. Иако нејзиниот настап е најавен за 29 јули, сепак се' уште нема официјална потврда за настапот на големата поп-ѕвезда. Според таблоидот „Ало“, сосема е сигурно дека Бритни ќе настапи во Белград во рамките на својата голема светска турнеја, а се најавува и концерт на плажата Јаз во Будва. Сепак, се очекува и официјална потврда од организаторот и од продуцентите на Бритни во следните неколку месеци. Aj batusko sega i na koncert da si pojdes |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke si pojdam i tebe so mene ke te zemam.... |
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne be bato, za na Britney ne sum jas...ke se dogovorime za na drug koncert
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe kolku za drustvo... Pa ti tamu brkaj zenski jas ke se raduvam na mojata Britney.... |
|
vistinskipravoslavec
Група Регистриран: 24.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne Mozeme Da Ja Sudime Britney za toa sto go pravi i ti da Imash Milioncija vo Banka Po Drugo Kje Bide Momak Aaaajt.
|
|
Во небесното царство нема да влезе секој 4овек што ми се обракја ,Господе,Господе, туку само оние кои го извршуваат она што од нив го бара мојот небесен татко.
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бритни Спирс стана градинарка
Американската поп ѕвезда Бритни Спирс се лекува од депресија со обработување на својата градина, пишува лондонскиот таблоид „Сан“. Младата пејачка, која во текот на 2007 година доживеа вистински бродолом, како во личниот живот, така и во кариерата, се обидуваше да се извлече од кризната ситуација со помош на разни терапии - од практикување јога, па до експериментирање со мистицизмот, но без позначајни резултати. Но, по се изгледа дека градинарството е вистинско решение за 27-годишната пејачка, склона кон чести испади. Спирс според пишувањето на „Сан“ најде решение во книгата на калифорнискиот гуру Џек Канфилд, кој промовира таканаречена „цветна терапија“. Спирс учи со голем ентузијазам за хортикултура и нејзиното влијание на душевното здравје. Кога е во својата куќа во Калифорнија пријателите ја наоѓаат како ја обработува градината. Откако го изгуби старателството над синовите Шон Престон и Џејден Џејмс, Сприс задолжително двапати неделно ги прави тестовите за дрога и алкохол како услов да може повторно да ги види децата. Поп ѕвездата, која досега ширум светот продаде 92 милиони примероци од нејзините албуми, моментно се наоѓа на турнеја низ САД и Канада. Prasanje na mesto: Britney - pop ikona ili.... |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe so kratki zboroj, devojkava se vrakja vo normala i saka da go napravi toa vo najbrz mozen rok... A "vinovnikot" sum jas se razbiraa.....
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sepak POP IKONA- Britni trgna vo pogresen pravec,toa e fakt no toa ne znaci deka nemoze da se popravi..Kako i da e i samata ne e kriva za toa,pritisokot od slavata i parite sto gi nosi Amerika ne e mal i sekoj ne go dozivuva isto..
No kako i da e Britni si ima odlicni pesni,mene licno mi se svigaat site i bas ja obozavam i si ja slusam.. |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas sum srekjen sto ne sum sam na forumot koj ja saka Britney... Gledam deka sepak i drugi ja smetaat za kvalitetna peacka.... POP IKONA SEKAKO....
LOVE YOU BRITNEY... |
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more omarco eden prekini so tie britney,pink,lil kim i druga klosarana,daj pocni i ti da slusas muzika normalna,gi sramis tie so se romanija ojdeni more ojden eden
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaaaaaaaaa so mi rece.... e aj ke dojs romanija.... ke te umram so lil kim... ke vidis.... |
|
G1RL
Сениор Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LICNO MENE MI SE SVIGAAT NEJZINITE PESNI A ZA TOA STO SI GO UNISTI ZIVOTOT NO COMENT...
|
|
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |