![]() |
|
ФОРУМСКА ГАРАЖА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 29> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NEMA VEZE, FALA ![]() |
|
![]() |
|
Tatanka Yotanka ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2009 Локација: Niger Статус: Офлајн Поени: 122 |
pogolema i podugacka u bem mu registraciju, sad i neregistrovana
![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
sto ke se najde slobodno
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Форд Фиеста Зетек
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
не возам кола, само точаче SOBIM..
|
|
![]() |
|
lexus ![]() Група ![]() Регистриран: 05.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 71 |
![]() Ova e moeto auto ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
http://www.carpages.co.uk/guide/mercedes-benz/mercedes-benz-a-class-gallery.asp?image=4 vakvo
![]() Изменето од ana marija - 18.Мај.2009 во 11:06 |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
dalton ![]() Група ![]() Регистриран: 18.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 44 |
site okolni drzavi imaat mnogu po liberalen zakon za uvoz na polovni vozila Makedonia ima naj rigorozen zakon za uvoz na polovni motorni vozila, so toa makedonija stanuva KUBA na balkanot godina na staros,homologacija ,eko3 standardi itn. i mnogu drugi birokratcki proceduri se pricina za nemoznosta da se dojde do poeftino i pokvalitetno vozilo.Samo eden primer kupete novo JUGO od fabrika i pronajdete dali ispolnuva barem eden eu-3 standard do koga vaka? ,do koga i ovaa vlada ke raboti vo interes na uvoznicite na novi vozila (verojatno nivni finansieri) a protiv interesite na svoite gragani. neka neko toa go kaze?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
samo nezdrav moze da vozi kola kako mojava..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...i bez retrovizori.nemam potreba od niv....
|
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
kakva kje stignam .............
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
voglavnom koristam taksi ![]() Изменето од miroslav_g8 - 15.Јули.2009 во 19:05 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |