IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што ве исполнува?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што ве исполнува?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 10>
Автор
Порака
tamara1990 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Септември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2009 во 11:09
Pa me ispolnuvaat mnogu mali raboti vo zivotov,nekoi sitnici,sekojdnevno...No najmnogu me ispolnuva koga ke procitam nekoja dobra poezija,ili pak nekoe dobro filmce...Sekogas moze da me krene od dnoto
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2009 во 17:54
ako e prasanjevo samo za zeni...
ups...

Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2009 во 00:32
Sekojdnevnite obvrski ......
uspehot ,ljubovta, relaksot ......
prijatelstvoto ne me ispolnuvaat......
toa se obicni sekojdnevni slucuvanja......
ili neslucuvanja......

mene definitivno me ispolnuva......
i se osekjam "full".......
koga ke pomognam ........
koga nekoj od srce ke mi kaze.....
blagodaram za pomosta

Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2009 во 00:34
аплаузаплаузаплауз
ME ISPOLNUVAAT VAKVI OSOVIголема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
criminal-F Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2009
Локација: Japan
Поени: 173
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај criminal-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2009 во 15:06
me ispolnuvat mnogu pari i ljubovvv ama ne tolku ljubov kolku sto pari
Кон врв
Didi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Регистриран: 14.Март.2008
Поени: 15583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 02:11
Me ispolnuvaat poveke raboti....moite dve angelcinja i soprugot,pozitivni lichnosti ,dobro drushtvo,topla pregratka.....
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 13:08
Me ispolnuva dobra i ubava pregratka kako i mojata najsakana vnukicka
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 16:33
me ispolnuva ljubovta i slatkite nasmevki
na moite dve princezi
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 18:17
MALITE NESTA KOII IMAAT GOLEMO ZNACENJE голема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
IzGubEnA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 1066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IzGubEnA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 18:25
me ispolnuvaat mali nesta koi za drugite se mozebi nebitni no za mene imaat golemo znacenje

Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2009 во 03:35
Ljubov od tie sto mi e potrebna.големо%20гушкање

Ubaj luge среќа . Koga ke vidam nekoj sto ima tolku pozitivna energija vo sebe, kako sonce da me gree vo dusat. Prijatna nasmevka i pregratka. Edno obicno "se ke bide vo red, jas sum tuka ", koga mnogu i treba toa da go slusnam.плазење

Adrenalin mnoguuuuuuuu. Avanturi, neobicni raboti koi me krevaat i me pravat epten sreken.голема%20насмевка
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2009 во 12:07
hranata sto ja jadam, vozduhot sto go disam, tecnostite sto gi pijam...
Pa, izgleda samo ova...
(nekoj mi rece deka sum bil bukvalist... nema vrska)
DeepBlue
Кон врв
bla bla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bla bla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2009 во 14:31
Ручек во кафанче со другарките и праење муабет до бескрај. Тоа дефинитивно ми ги полни батериите
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2009 во 02:41
Moment vo koj mozam se da kazam ama direkno vo lice, a ne preku kamera
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.