|
Што имате повеќе: пријатели или непријатели? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 16> |
Автор | |
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum Ex-Terminator za neprijateli
aj da vidam koj mi e neprijatel sega |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postojat dva tipa na prijateli:
1. Onie koi se tuka koga vi trebaat 2. Onie koi se tuka samo koga im trebate A neprijatelite se sekogas tuka |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно непријатели и душмани имам повеќе
Фактот што во приватниот живот сум од богата фамилија, на факултет сум им мила на професорите , постојано мене ме форсираат , летен распуст секогаш поминувам во странство , а плус од големата конк*ренција јас имав чест да добијам стипендија ,да живеам во странство, да шетам низ Европа , летово заминувам во Америка на 4-5 месеци и уште многу многуууууу ситници кои за жал предивикуваат да се појави љубомора од страна на оние кои ме опкружуваат Сва среќа што тука на форумот сите сме исти и нема некоја посебна поделба на членовите , па затоа тука на форумот имам мноооооооогу пријатели , за разлика од приватниот живот И на форумот и на четот од срце ги сакам и почитувам пријателите , бидејки знаат да ме ценат по карактер Изменето од CST - 06.Април.2009 во 18:16 |
|
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto po sto vo pravo si :D:D:D:D::Dd |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе седнам после да ги избројам
|
|
criminal-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koi da gi brisis prijatelite ili neprijatelite??
ako se prijatelite mozis so edna crta da gi izbrisis ama neprijatelite i so pet crti nemojs da gi brisis stalno ke ti se pojavet |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neprijatelite i dusmanite gi imam poveke i tie se nasekade,a prijatelite mnogu retko mozes da gi najdes
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam podednakvo
|
|
criminal-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha neprijateli i dusmani e istoooooooooo
da se znajt |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka PRIJATELI imam poveke,a za drugite ne ni razmisluvam.....
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не пријател, не ми е пријател Душман...ми посега по душата, а нејзе лесно не ја давам |
|
criminal-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha pak od istata vrata e izlezot
hhahah prijatelite drzisi blisku ama neprijatelite drzisigi po blisku od prijatelite bidejki ako ne e taka nekoj ne prijatel ke ti zakacit teskoto od pozadi hahahah veruvaj imam iskustvo za to Изменето од criminal-F - 30.Април.2009 во 19:55 |
|
criminal-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imat eden fakt neprijatelot stalno pobeduvat ako ne reagiras navreme
|
|
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пријатели имам многу, а за непријатели, не чувствувам потреба да имам, не сум јас политичар за да имам непријатели
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |