IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 19>
Автор
Порака
Milaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Регистриран: 04.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 1523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 11:38
А да,и уште нешто........еден со некаква мана да се најдеше од членовите на форумот
сите се супер,да не се лажеме луѓе,тешко дека е така
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 12:06
ок, според аватар, Мила е девојка што сака да привлече внимание, особено од машкиот пол , според ник, не знам колку е мила оти не ја знам а и нели не треба според лично искуство... не е баш некој исцрпен опис нели?
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 12:26
Monuska

Според сликичката од аватарот многу тивка,сталожена и  повлечена во себе.
Премногу емоционално ранлива и најголема плачка,да и стропаш со нога ќе мисли дека има земјотрес.

Според потпис нема многу пари,и се труди да го  минимализира тој недостаток со трезвен разум и прилагодување кон него.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 13:03
Лик  mrzla....
spored slikickata valjda ne e do tolku kako vo opisot,ama ....не%20знам
....ako saka na vakov nacin da me zavede,zagor-ce ne se pali VEKE na slikicki...!!!neeee...смеење
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 13:33
Originally posted by fiks fiks напиша:

[COLOR=#004364">Monuska[/COLOR">

Според сликичката од аватарот многу тивка,сталожена и  повлечена во себе.

Премногу емоционално ранлива и најголема плачка,да и стропаш со нога ќе мисли дека има земјотрес.

Според потпис нема многу пари,и се труди да го  минимализира тој недостаток со трезвен разум и прилагодување кон него.

е па добар си... само за последното погреши, пораката се однесува за љубов

редот ми е мене... фикс... никот ме потсетува на поправање, на некој кој сака се да му е средено, барем на тоа ме потсетува... инаку, ми личиш на многу директна личност, некој без влакна на јазик...

загор... според аватарот, човек кој чувствува одговорност спрема другите, како да треба да се грижи за сите...а инаку, според форум, боцкало прва класа
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 14:56
ЗАГОР.....Па викаш монушка боцкало е а???
Па еве гледаш и мене ме боцка,не се палел веќе на сликички
загор сака .......... нешто друго

Кон врв
abnormalen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај abnormalen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 23:36
ocigledno , mrzliva! намигнување
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 01:46
очигледно,неиформиран твојот аватар не ми кажува ништо друго
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 01:46
ocigledno abnormalen

p.s. za abnormalen

Изменето од blue666 - 22.Април.2009 во 01:47
Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 10:02
Louweed - star volk koj se prilagoduva na sve i sesto , siroko srce i vesel duh.
Nik naglasuva omileni stavari , lagano
Postovi ne kazuva mnogu ama toa sto ke go reci si drzi mesto , druzoljubliv i iskren.

Bijonse 1 - nikot krie vedra osoba koja saka vnimanie no znaj i kako da raspolaga so istoto.
Postovite se sekogas zanimlivi , humoristicni i bagi drzaat mesto.
Avatar- samostalna devojka so svoe jas ..

Fiks - pravicen decko so pomalo ego , ostava drugi da fatat mesto i se drzi vo pozadina.
Postovite se sekogas interesni i pravedni .
Avatarot e cista reklama za fiks sudijata...

Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 10:31
Omar- sarmer, flirtuvac, koj potajno fantazira za Britney Spers.

Biserna-zaludeno devojce po Twilight.
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 20:10
фала дарлинг, фала...... бла%20бла

Дарлинг, мислам дека ја имам опишано...... ама не се сеќавам баш каде...... така да..... ќе кажам збор два.... голема%20насмевка

иако секогаш ќе биде дете во срцето, во последно време почнува да ме изненадува - љубовта ја промени трепкање ( на подобро, се разбира голема%20насмевка ) не знам не знам....... многу ми е сменетко девојчето..... и секогаш може човек со неа асално да си се насмее голема%20насмевка и да напоменам....... многу добра другарка... големо%20гушкање
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 22:35
podetalen opis na mojata draga Biserna:

Epa vaka Biserna ja znam ehe od damneshni vremenca. Vsusnost ona e edna od prvite deca so si zazhiveav najubavo. I vo ovie neznam kolku godini, znam deka koga i da mi bide tesko, mozam sekogas od nea sovet da pobaram. Da, kako i site nas, od nesigurnost ima napraveni greski, no tuka sum da i pomognam.I bidejki se znaeme tolku dolgo, znam deka koga mi e najtesko ona prva ke mi pomogne. Friends Forever
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 22:56
Бисерна - според аватарот и никот: принцеза-тинејџерка, сигурна но малку срамежлива, нежна, педантна, мила...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.