|
Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 19> |
Автор | |
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да,и уште нешто........еден со некаква мана да се најдеше од членовите на форумот
сите се супер,да не се лажеме луѓе,тешко дека е така |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок, според аватар, Мила е девојка што сака да привлече внимание, особено од машкиот пол , според ник, не знам колку е мила оти не ја знам а и нели не треба според лично искуство... не е баш некој исцрпен опис нели?
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Monuska
Според сликичката од аватарот многу тивка,сталожена и повлечена во себе.
Премногу емоционално ранлива и најголема плачка,да и стропаш со нога ќе мисли дека има земјотрес.
Според потпис нема многу пари,и се труди да го минимализира тој недостаток со трезвен разум и прилагодување кон него.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mrzla....
spored slikickata valjda ne e do tolku kako vo opisot,ama ....
....ako saka na vakov nacin da me zavede,zagor-ce ne se pali VEKE na slikicki...!!!neeee...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е па добар си... само за последното погреши, пораката се однесува за љубов редот ми е мене... фикс... никот ме потсетува на поправање, на некој кој сака се да му е средено, барем на тоа ме потсетува... инаку, ми личиш на многу директна личност, некој без влакна на јазик... загор... според аватарот, човек кој чувствува одговорност спрема другите, како да треба да се грижи за сите...а инаку, според форум, боцкало прва класа |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗАГОР.....Па викаш монушка боцкало е а???
Па еве гледаш и мене ме боцка,не се палел веќе на сликички загор сака .......... нешто друго |
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ocigledno , mrzliva!
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
очигледно,неиформиран твојот аватар не ми кажува ништо друго
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ocigledno abnormalen
p.s. za abnormalen Изменето од blue666 - 22.Април.2009 во 01:47 |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Louweed - star volk koj se prilagoduva na sve i sesto , siroko srce i vesel duh.
Nik naglasuva omileni stavari , lagano Postovi ne kazuva mnogu ama toa sto ke go reci si drzi mesto , druzoljubliv i iskren. Bijonse 1 - nikot krie vedra osoba koja saka vnimanie no znaj i kako da raspolaga so istoto. Postovite se sekogas zanimlivi , humoristicni i bagi drzaat mesto. Avatar- samostalna devojka so svoe jas .. Fiks - pravicen decko so pomalo ego , ostava drugi da fatat mesto i se drzi vo pozadina. Postovite se sekogas interesni i pravedni . Avatarot e cista reklama za fiks sudijata... |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Omar- sarmer, flirtuvac, koj potajno fantazira za Britney Spers.
Biserna-zaludeno devojce po Twilight. |
|
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала дарлинг, фала......
Дарлинг, мислам дека ја имам опишано...... ама не се сеќавам баш каде...... така да..... ќе кажам збор два.... иако секогаш ќе биде дете во срцето, во последно време почнува да ме изненадува - љубовта ја промени ( на подобро, се разбира ) не знам не знам....... многу ми е сменетко девојчето..... и секогаш може човек со неа асално да си се насмее и да напоменам....... многу добра другарка... |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
podetalen opis na mojata draga Biserna:
Epa vaka Biserna ja znam ehe od damneshni vremenca. Vsusnost ona e edna od prvite deca so si zazhiveav najubavo. I vo ovie neznam kolku godini, znam deka koga i da mi bide tesko, mozam sekogas od nea sovet da pobaram. Da, kako i site nas, od nesigurnost ima napraveni greski, no tuka sum da i pomognam.I bidejki se znaeme tolku dolgo, znam deka koga mi e najtesko ona prva ke mi pomogne. Friends Forever |
|
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бисерна - според аватарот и никот: принцеза-тинејџерка, сигурна но малку срамежлива, нежна, педантна, мила...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |