|
сте заплакале ли на некој филм? |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A walk to remember 10 pati go imam gledano i celo vreme placam
|
|
sunshine_baby
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ептен ми се плаче,ама не можам да се натерам да го направам тоа,пуштам некој жалопоен филм и вуа лааа...инаку нц!
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е богами на тој филм човек едноставно не може да со помогне... штом цимерка ми се отепа од плачење |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, placam na site sto se za placenje
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Crossroad neznam ama ete tazen mi e;
Just like heaven ovaj e nesto... pojma nemamte... |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Titanik..
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека вистинското прашање е... има ли филм на кој не сум плачела
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da sekako ....na mnogu....ama ako sum sama..a ako gledam vo drustvo goltam 'knedli'....
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сум заплакал како малечок(8 или 9 год)....на Леси се враќа дома
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Katy Peace
Нов член Регистриран: 20.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, многу пати...
Ама најмногу ме погоди филмот на Млади Бунтовници, кој го гледав пред 2-3 години... Ми беше многу жал за смртта на Миа...но и цел филм ми беше онака тажен... http://www.youtube.com/watch?v=z5MyzYsxclY |
|
...Caruso...
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Рамбо 3...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма не на некој
на сите бре |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некогаш и на хепи енд, од радост
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....iiiii,kolku gi ima..!na eden sega skoro ,koga go gledav,a sto gledav poveke placev.. ...imase edna zenska koja nemase maz za stalno....i sakase samo carevi...!arno ama,koj so nea ke se onadese ,naskoro ke bese na neboto...!i se pojavi eden tip ...maz,koj demek ne ja recka sto e ubava i ovaa mu ja pokaza toa kongata..sto da vidis...do ramenici.......se spreckaa be za icH nisto i taa mu plesna edna zauska..pa uste edna..pa uste edna...ostaj,go utepa covekot!..posle toj i akna boks,ama za grev..do pretepa....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |