|
Груевски и ВМРО-ДПМНЕ пред тотален колапс? |
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Автор | ||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tokmu taka,onoj shto gleda na dolgi stazi vekje go znae tekot na nastanite,no za onie kratkovidite ...nastavak sledi |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И да (ни) дефинираше..краткоглед си..или долгоглед..а?.
Иако..чинам дека и пред тоа ...(си) го знам (однапред) одговорот
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kje odam malku nadvor od temata isto kako i ''novaceto'' nad mene imajkji vo obzir za negovata zagrizhenost vo vrska so mojot vid Pa vaka drag chlenu,so mojov vid e sve vo najdobar red,bidi spokoen od taa strana ,no sega mene nova rabota me zagrizhuva kaj tebe...mojot post ostavil tolku golema traga kaj tebe ,shto celiot tvoj post go posveti tokmu na mene,pritoa obrakjajki mi se vo mashko lice Da se pretstavam,jas sum Renata uzivaj vo praznikot i ne se grizhi za moeto zdravje
|
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....Јас си мислев дека г-дин Г.... бил во колапс ,....но сватив дека македонските граѓани се тотално избезумени,... или можеби во зблуда,... не дека се толку неписмени!?,...но наесен кога ќе пукне ликвидноста на македонската држава, ....дали тогаш граѓаните пак ќе ја бараат довербата од едноумието на г-дин Г.... тогаш ниту Исус не би можел да ни помогне,... можеби грците ќе не признаат дека сме „македонци“!...сега му е мајката ,....напред во нова економска преродба!....ОСТВАРУВАМЕ,....патишта, споменици, патриотизм, референдум, идентитет на референдум,.....пари,...пари,.....пари,... прогрес.... |
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пс
Дубоко се извинуем..за погрешката на полот..секако твој..иако не беше нигде (посебно) нагласен!!
|
||
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Жал ми е што ќе те разочарам "novace". Иако не не посакувате, ние и понатаму ќе бидеме тука. А тоа за стојадинот и за југото.... Можеби немаме сите "тато", како некој, па да ни купи директно Голф или Мерцедес. Само како тргна вашево Премиерче, се прашувам дали до крајов на годинава ќе можеме да си дозволиме и ФИЌО (барем за разлика од тебе се гордеам да кажам дека сум имал и фиќо и стоеден и југо) . Само поради тие како тебе мислам дека на крај сите ќе завршиме со еден БУКЕФАЛ пред зграда |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prifateno e ''izvinuvanjeto''iako e so ironija kazano...golemite lugje umeat da prostuvaat i pak kje povtoram na oftalmolog ne sum ''bil'' kako shto velish ti,''kratkovid'' ne sum skraja da e,ali da ja zanemarime formata na obrakjanje mozebi se raboti za obichna pechatna greshka,pa ljugje sme greshime |
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во непрекинато очекување од „загрижените„ ...секој миг и да (му) „паднат„ ...
И ...ова е вака стално од 1990 година наваму..одкога „најмудрите„ ..(сами) СИ ЈА „превземаа„ тежината врз своите (во повеќето случаи) рурални плеќи..за судбината на Државата на Македонците...сега (од истите тие) и претворена во неква си ..досега непозната на тие кои држат дека се токмо со/во умот...„заедница„ од колективитети...
|
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Владеењето на Груевски се совпадна со светската економска криза. Денеска слушам на вести дека задолжувањето со обврзици спровел и Никола Поповски кога СДСМ била на власт. Значи методите с етие, секоја влада гледа да направи нешто но очигледно дека многу работи не зависат од нас како земја.
проблемите на владеачката гарнитура можеби ќе почнат сега кога на многумина им удрија изборите во глава. Денешниот пример со потрошените 1 000 евра од џеб за печење бик зборуваат нешто за нашиот менталитет. Сите апели на Груевски за штедење се прекршуваат токму од оние кои на негово име добија власт. Никако да с еразмисли з аподарување во хумани цели, во подарување на сиромашни |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
politicarite kako Gruevski pagjaat odednas ... i site opstini da gi dobiese toj sepak ke padne ... jas go sakam toa i daj boze da se sluci sto poskoro ... no za zall , postoi i moznosta so sebe da ja vllece i cellata drzava ... toa e zagrizuvacko ...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е сега тоа што Груевски превзел обврски..тоа е (само) негов проблем..оти ќе се соочи со дадените (однапред) ветувања..запишани таксативно во неговото книжуле..викано и Преродба.
Оправдувањата може да ги признае само електоратот..пред Избори..а тие се после (чинам) 3 години.
Најлошото кај нас е што ..резервната опција ни е млитава и безидејна...однапред самоосудена на пропаст..оти е (пред)водена од докажани во се (под сомнение дека не се) македонци..секако мерено според кажаното..а за стореното..си има квалификувани истражители за тоа..
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |